Companii Stiri

Constructii si renovari pentru casa si acasa

27 iun. 2016 2 min

Constructii si renovari pentru casa si acasa

Reading Time: 2 minute

Retailerul de bricolaj Praktiker a lansat catalogul de Constructii si renovari, cu peste 5.000 de oferte si solutii destinate constructiilor, amenajarilor si renovarilor, de la materiale de constructii clasice, ferestre, usi, adezivi, instalatii electrice, vopsele, gresie, faianta sau elemente de decor, pana la unelte si echipamente, precum polizoare, aparate de sudura sau betoniere.

Catalogul poate fi accesat in format online, pe site-ul www.praktiker.ro, sau descarcat pe smartphone, cu aplicatia Catalog Praktiker Romania, disponibila gratuit pe Appstore si Google Play, arata compania, intr-un comunicat de presa. Toate produsele prezentate se gasesc deja in reteaua de magazine Praktiker la nivel national.

Produsele si solutiile prezentate in catalog sunt insotite de imagini sugestive, descrieri, detalii tehnice, mod de utilizare sau idei de amenajare si decor pentru constructii sigure si rezistente.

„Constructia propriei case este unul dintre cele mai importante proiecte personale din viata oricarei persoane, deoarece fiecare isi doreste sa aiba o casa sigura, rezistenta si confortabila. Am cautat permanent modalitati inovatoare prin care sa oferim solutii eficiente, in ton cu nevoile consumatorilor nostri. Prin acest catalog, clientii Praktiker pot achizitiona cele mai potrivite si eficiente produse de constructii si amenajari, la cel mai bun raport calitate – pret”, declara Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.

Structurat pe trei capitole, catalogul ofera informatii detaliate despre constructii, amenajari si unelte:

  • Construirea unei case durabile

In capitolul dedicat constructiilor, clientii pot gasi toate materialele de care au nevoie pentru construirea unei case durabile de la A la Z, dar si sfaturi si informatii necesare pentru a face alegeri bine documentate: ciment si mortare pentru constructia structurii de rezistenta, BCA, caramizi si lemn pentru ridicarea peretilor, sisteme complexe si complete de acoperis. In plus, Praktiker pune la dispozitia clientilor ciment, elemente de hidroizolatii, produse pentru zidarie si stalpi de sustinere, astfel incat rezultatul sa fie o casa care sa reziste cel putin 50 de ani.

Mai mult, cumparatorii pot alege dintr-o gama larga de sisteme de acoperis: invelitori metalice, tigle din beton sau sindrila bituminoasa, sisteme de scurgere, termosisteme. La final, tencuiala decorativa are un rol important in personalizarea constructiei: pe langa diferitele modele si culori, Praktiker ofera si sfaturi privind alegerea produselor in functie de elasticitatea si impermeabilitatea materialului.

  • Un interior amenajat in stil propriu

Amenajarea interiorului presupune alegerea acelor elemente care te fac sa te simti acasa. Catalogul Constructii si amenajari ofera sfaturi practice si solutii, pornind de la   delimitarea camerelor cu placi de gips-carton, izolarea fonica si termica si montarea instalatiei termice si electrice, pana la personalizarea de final. Pentru ca micile detalii fac diferenta cand vine vorba de un interior unitar si armonios, in noul catalog, Praktiker prezinta cele mai noi si mai variate modele de gresie, faianta si ceramica sanitara si multiplevariante de vopsea de interior. Pe langa proprietatile de rezistenta la spalare, vopseaua de interior poate fi colorata intr-o multitudine de nuante, astfel incat clientii sa creeze o casa vesela si colorata.

  • Uneltele care fac diferenta

Pentru a putea construi o casa ai nevoie și de unelte potrivite pentru fiecare etapa a proiectului. Catalogul prezinta detaliat o gama larga de unelte de care mesterii, profesionistii si amatorii au nevoie pentru o munca mai ușoara și eficienta. Clientii pot alege diferite betoniere pentru pregatirea mortarului, scari si schele pentru ridicarea si tencuirea peretilor,lopeti, galeti si prelate de protectie, aparate de sudura pentru constructia structurilor de fier, precum si ferastraie pentru taierea lemnului cand se construiește sistemul de acoperis.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: