CEO Biz Exchange

Află echipele Biz CEO Xchange

3 mai 2017 2 min

Află echipele Biz CEO Xchange

Reading Time: 2 minute

Să fii CEO al unei companii este o provocare uriașă, să accepți să ocupi aceeași poziție, chiar și timp de o zi, într-o altă companie înseamnă să fii cu adevărat deschis la schimbare, dar și încrezător în experiența și abilitățile proprii.

Zece dintre cei mai importanți CEO-s din România au acceptat provocarea echipei Biz de a fi parte dintr-un proiect inedit de leadership și networking. Astfel, pe parcursul lunii mai, prin intermediul programului CEO Biz  Xchange, lideri din companii de top vor petrece o zi într-o altă companie, alături de CEO-ul titular și echipa acestuia.

Schimburile au fost trase la sorți, astfel, echipele sunt compuse, după cum urmează:

Liudmila Climoc, CEO, Orange România, și Fady Chreih, CEO, Regina Maria

 

Camelia Șucu, co-fondator ClassIN, și Shachar Shaine, preşedinte, URBB 

 

Daniel Boaje, Managing Director, Premier Restaurants România – McDonald’s, și Omer Tetik, CEO, Banca Transilvania

 

Nicoleta Eftimiu, Franchise Country Manager Coca-Cola România și Moldova, și Răzvan Dirațian, General Manager, Avon România și Moldova

 

Felix Tătaru, Președinte-fondator, GMP Group, și Radu Timiș, CEO, Cris-Tim 

 

Participanții la CEO Biz Xchange vor avea ocazia să discute probleme și soluții comune, pentru a vedea cum se pot adapta strategii și stiluri de management în alte companii, pe alte piețe, cu alți oameni.

Rezultatele schimbului de experiență vor fi sintetizate într-o ediție specială a revistei Biz din luna iunie. De asemenea, participanții vor fi invitați să împărtășească experienta CEO Biz Xchange în cadrul evenimentelor organizate de echipa revistei Biz.

Mai multe detalii despre CEO Biz Xchange puteți citi în secțiunea special dedicată acestui proiect. Fiecare intalnire si etapa a proiectului, precum si  experientele celor zece directori de marketing participanti in experiment vor fi prezentate pe larg prin relatari si imagini, atat in editia tiparita a revistei, cat si in sectiunea special lansata pentru acest proiect pe site-ul revistei Biz.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: