CEO Biz Exchange

Liudmila Climoc, CEO, Orange România

18 apr. 2017 < 1 min

Liudmila Climoc, CEO, Orange România

Reading Time: < 1 minut

Chief Executive Officer al Orange Romania de la 1 mai 2016, Liudmila Climoc are o experiență extinsă în domeniul telecomunicațiilor, obținută de-a lungul celor 19 ani petrecuți în această industrie. Și-a început cariera la Orange Moldova, unde a condus numeroase proiecte și lansări comerciale importante. În 2008, Liudmila a fost promovată din poziția de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer.

Sub conducerea sa, compania și-a dublat baza de clienți, la peste 2,6 milioane de clienți astăzi, consolidând poziția Orange în Moldova, cu o cotă de piață de 57% din sectorul de mobil. Suporter pasionat al noilor tehnologii de comunicare și o susținătoare constantă a inovației, Liudmila a promovat inovațiile tehnologice în Moldova, unde are în palmares două premiere în industrie – lansarea HD Voice și HD Voice International pentru mobil, înainte ca acestea să fie adoptate la scară largă în restul Europei.

Venită la conducerea Orange România din funcția similară ocupată la Orange Moldova, Liudmila Climoc l-a înlocuit pe Jean-François Fallacher, numit în poziția de CEO al Orange Polonia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: