Management Stiri

Afla noile riscuri ale pietei bancare din Europa Centrala si de Est!

31 mai 2016 < 1 min

Afla noile riscuri ale pietei bancare din Europa Centrala si de Est!

Reading Time: < 1 minut

ICAP Romania organizeaza cea de-a 7-a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare in Bucuresti, pe 14 Iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Pentru al saptelea an consecutiv, ICAP Romania aduce impreuna unele dintre cele mai vizionare personalitati din domeniul managementului riscului de credit din Romania si de pe plan international.

De la prima editie a evenimentului, la Conferinta de Management al Riscului de Creditare au participat peste 1.300 de manageri din 800 de companii din diverse domenii de activitate, inclusiv specialisti din industria financiar bancara.

Anul acesta, pe 14 Iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ICAP Romania are printre invitatii confirmati ca speakeri la cea de a 7-a editie a conferintei pe Armen Dallakyan, Vice Presedinte – Senior Analyst la Moody’s Investors Service, care va vorbi despre perspectivele de credit pentru Romania si bancile care activeaza pe aceasta piata si pe Anthony Scriffignano, Vice Presedinte Senior, Chief Data Scientist la Dun&Bradstreet, care va dezbate tema celor mai bune practici in riscul de credit si gestionarea datelor despre companii.

“Imbunatatirea mediului economic are beneficii asupra calitatii activelor si capitalizarii bancilor din Europa Centrala si de Est. Totusi, dobanzile joase si cresterea limitata de creditarii sunt doi factori care afecteaza veniturile acestor banci si raman o provocare curenta pentru profitabilitatea lor. Randamentele scazute ar putea genera o expunere mai mare a bancilor la activitati cu risc crescut, care ar putea, la randul lor, genera o crestere a riscului pe zona de active”, crede Armen Dallakyan, Vice Presedinte – Senior Analyst pentru Institutii Financiare la Moody’s Investor Service din Londra.

Evenimentul va include si prezentari privind gestionarea riscului de catre reprezentanti ai asociatiilor de afaceri, institutiilor bancare, companiilor romanesti si multinationale.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: