Marketing Stiri

Agenție românească cu rețea globală de consultanți

5 mart. 2019 2 min

Agenție românească cu rețea globală de consultanți

Reading Time: 2 minute

The House PR Agency este prima agenție de comunicare din România care își lansează propria rețea globală de consultanți internaționali, sub numele de The House Extension. Consultanții internaționali vor reperezenta agenția în Africa de Est, Orientul Apropiat, Asia de Est și Europa de Vest. Lista este în continuare deschisă, agenția primind în permanență confirmări de la profesioniști de comunicare ce și-au exprimat dorința de a se alătura mișcării. Primele proiecte ale rețelei vor fi implementate începând cu luna iunie 2019.

Expertiza recent anexată acoperă arii precum comunicare instituțională și umanitară, public affairs și digital media.

“The House Extension este un proiect la care lucrăm de câteva luni și care a survenit pornind de la ideea legată de cum poate lucra efectiv globalizarea pentru o agenție de comunicare. Cum portofoliul nostru a înregistrat o creștere constantă peste granițe, această schimbare în strategia de business, trecerea de la mediul de afaceri  local la internațional a venit ca un pas strategic natural în dezvoltarea agenției. În opinia mea, din perspectiva pe care mi-a oferit-o poziția de management, viitorul oricărui domeniu stă în a lucra împreună și în a împărtăși know-how”, declară Valeria Tudor, Founder & Owner al The House PR Agency.

”Avem încredere în expertiza consultanților noștri și în cunoștințele lor despre piețele în care activează, de aceea am optat pentru un mod de lucru descentralizat și am decis să colaborăm cu profesioniști locali, să construim împreună un proiect mai amplu, în loc să trimitem echipa locală acolo unde clienții au nevoie de noi. Informațiile despre o anumită piață sunt decisive în a livra servicii de comunicare pentru orice brand de acolo”, completează Valeria Tudor.

În aceeași direcție cu noua strategie, echipa din România s-a mutat în spațiul de co-working Mindspace. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: