Antreprenori by eMAG Stiri

Ajusto.ro se extinde în segmentul de business

23 iul. 2020 2 min

Ajusto.ro se extinde în segmentul de business

Reading Time: 2 minute

Compania Ajusto, parte a ENGIE România își extinde gama de servicii cu soluții personalizate pentru segmentul de business, propunând amenajări de spații comerciale și spații de cazare în regim hotelier sau non-hotelier.

Cum Ajusto are un portofoliu de furnizori și meșteri cu experiență, intrarea pe zona B2B a venit ca un pas natural în creșterea businessului, care a înregistrar anul trecut o cifră de afaceri de trei ori mai mare ca în 2018.

“În contextul unui deficit de meșteri pe piață, putem să oferim, prin intermediul echipelor noastre, servicii profesioniste pentru amenajarea și modernizarea diveritelor tipuri de spații. Am atacat de curând și segmentul B2B deoarece am identificat în piață atât necesitatea de a lucra cu meșteri pricepuți, cât și aceea de a superviza managementul întregii lucrări, de la stadiul de proiect până la darea în funcțiune de către personal calificat. Sperăm să ne bucurăm de încrederea clienților noștri și pe acest segment, așa cum s-a întâmplat și în cazul segmentului rezidențial.”, a declarat Iulian Maxim, project manager Ajusto.

Proiectele de amenajări, în creștere și pe segmentul clienților rezidențiali

Serviciile Ajusto pentru acasă acoperă nevoile de amenajare completă a unui spațiu de locuit, cele de curățenie, precum și instalarea de aparate electrocasnice.

Ele au fost dezvoltate ca urmare a necesității de externalizare a proiectelor de amenajări, tendință care s-a accentuat de la an la an. Dacă luăm ca referință anul 2019, în decursul a doar 12 luni, solicitările clienților s-au dublat, iar perspectivele de creștere sunt menținute și pe parcursul acestui an, în ciuda contextului general nefavorabil creat de pandemie.

Tot în creștere se află și segmentele micilor montaje în locuințe (de la electronice și electrocasnice până la montarea tablourilor) și amenajărilor complete ale locuinței (finisaje interioare și exterioare, instalații electrice), acesta din urmă fiind baza portofoliului de servicii pe care Ajusto.ro le oferă clienților săi. Principalul target este reprezentat de familiile tinere (25-34 de ani, urmat de segmentul 35 – 45 de ani), care apelează la Ajusto atunci când își achiziționează o locuință nouă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: