Antreprenori by eMAG Stiri

Alchemy Hub Brașov, în finala națională a Central European Startup Awards

21 aug. 2018 < 1 min

Alchemy Hub Brașov, în finala națională a Central European Startup Awards

Reading Time: < 1 minut

Brașovul ar putea fi reprezentat la competiția Central European Startup Awards (CESA), prin intermediul Alchemy Hub Brașov, un spațiu de coworking care are în plan găzduirea a zeci de evenimente din diverse domenii de activitate.

Alchemy Hub Brașov a fost nominalizat la categoria Best Coworking Space în România din cadrul Central European Startup Awards (CESA), o competiție care are ca scop identificarea celor mai bune startup-uri din regiune, concentrându-se pe șase direcții: startup-uri, fondatori, investitori, servicii, dezvoltare și design. Competiția se desfășoară în zece țari (Polonia, Cehia, Slovacia, Austria, Serbia, Ungaria, România, Slovenia, Bulgaria și Croația) și este o inițiativă care își propune să stimuleze antreprenoriatul și să dinamizeze mediile de afaceri din acele țări.

Pentru a câștiga această competiție, hub-ul brașovean are nevoie de votul publicului. Puteți susține Alchemy Hub Brașov la Central European Startup Awards 2018 accesând link-ul de aici, categoria „Best Coworking Space”. Votul publicului este deschis încă din data de 6 august și se va încheia în 24 august. Ulterior, câștigătorul va merge în etapa regională a cărei votare publică se va desfășura în perioada 24 septembrie – 6 octombrie 2018.

Alchemy Hub s-a înființat în 2016 și a găzduit numeroase evenimente și cursuri, proiecte europene dedicate antreprenoriatului, a găzduit SEW – Startup Europe Week și alte evenimente importante.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: