Marketing Stiri

Ali Bati, în juriul Golden Drum 2018

18 iul. 2018 < 1 min

Ali Bati, în juriul Golden Drum 2018

Reading Time: < 1 minut

Ali Bati, Chief Creative Officer al Leo Burnett Bucharest, face parte din juriul celei de-a 25-a ediție a festivalului Golden Drum, în cadrul secțiunii WHY.

Înainte de venirea sa la Leo Burnett Bucharest, Ali a lucrat în Turcia, Italia, Marea Britanie și SUA, pentru branduri globale, dar și locale, câștigând peste 100 de premii la cele mai importante competiții internaționale.

Ali Bati a fost numit de Lürzer’s Archive ca fiind cel mai bun Art Director din lume în anul 2011.

Din 2016, de când a preluat funcția de Chief Creative Officer al Leo Burnett Bucharest, agenția a câștigat premii importante la festivaluri internaționale și locale, culminând cu obținerea titlului de Agenția Anului în cadrul Effie 2018 și a unui Bronze Lion la Cannes.

De anul acesta, competiția va fi împărțită în două secțiuni: secțiunea WHAT va recunoaște și recompensa cele mai bune soluții și cele mai eficiente implementări, în timp ce secțiunea WHY va evalua motivul pentru care un proiect a fost realizat și obiectivele principale ale diferitelor practici de comunicare. Fiecare secțiune este în continuare împărțită în grupuri și categorii care reflectă ultimele tendințe din industria de advertising și a creativității.

Anul acesta, Golden Drum va avea loc în Portorož, între 17 și 19 octombrie. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: