Companii Stiri

Doncafé Fresh doar la Manufaktura

11 iun. 2015 < 1 min

Doncafé Fresh doar la Manufaktura

Reading Time: < 1 minut

Compania Strauss anunta lansarea Doncafé Fresh, cea mai proaspata cafea din Romania, ce poate fi personalizata dupa gustul fiecarui consumator. Aceasta poate fi descoperita in cel mai nou si mai modern coffee shop din Romania, Manufakturaby Doncafé.

Ce este Doncafé Fresh?

Doncafé Fresh este o cafea High-end, cu origini din FRAIJANES Guatemala, GITURA Kenya, SIDAMO Ethiopia si TARRAZU Costa Rica, conferind cafelei note florale, de citrice, migdale, ciocolata sau caramel.

In 4 zile de la prajire, aromele volatile se amesteca. Apoi, varful de arome poate fi savurat doar in urmatoarele doua saptamani. Doncafé Fresh poate fi incercat in Manufaktura by Doncafé intre 4 si 18 zile de la prajire, sau cumparat pentru acasa.

Doncafé Fresh si Manufaktura

Cafeaua este transportata catre Manufaktura in containere din inox, pentru a proteja aroma. “Doncafé Fresh” poate fi savurata in atmosfera creata la Manufaktura, unde este preparata, pentru consum pe loc la aparatele profesionale “Victoria Arduino”, atat Black Eagle, cat si Adonis, de catre barista pasionati si antrenati. Fiecare pachet de “Doncafé Fresh” este unic, reprezentand preferinta clientului in functie de originea sau combinatia de origini aleasa si gradul de macinare al boabelor de cafea.  Alegerea pachetului de “Doncafé Fresh” se face prin accesarea unui “touch screen” digital care ghideaza cumparatorul.

Design-ul spatiului este creat de artistul vizual Florin Tomescu, un artist care a lucrat pe cele mai diverse medii, de la desen si pictura, la instalatii, video-art, grafica si design interior. Complexitatea profilului sau artistic l-a ajutat sa imbine viziunea artistului vizual cu a arhitectului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: