fbpx
Business Companii Stiri Tech

Alien Surface investește 400.000 de euro în producția de folii pentru dispozitivele electronice2 min

20/05/2020 < 1 min read

Alien Surface investește 400.000 de euro în producția de folii pentru dispozitivele electronice2 min

Reading Time: < 1 minut

Compania românească Alien Surface investește 400.000 de euro în extinderea capacității de producție pentru folii de protecție, precum și în automatizări și spațiu. Folia, produsă în România, dispune de tehnologia Auto-Heal activă, care protejează împotriva zgârieturilor și a șocurilor ușoare, fiind bazată pe o tehnologie utilizată și la un set extins de echipamente NASA și permite până la șapte reaplicări pe un dispozitiv.

“Experiența de peste 10 ani ne-a adus în punctul în care suntem gata să protejăm terminalele utilizatorilor cu o folie de nouă generație, mult mai sigură, eficientă și ușor de instalat, dar și cel în care ne dezvoltăm o nouă identitate, alături de o prezență online împrospătată, cu un plus de funcționalități. Mai mult decât atât, este și momentul în care alegem să ne diversificăm gama de produse, pentru scopul unic de a ajuta medicii din linia întâi. Astfel, am produs deja 5.000 de viziere de protecție, pe care le-am donat, jumătate spitalelor din Sălaj și jumătate altor regiuni din țară și vom continua, în ritm susținut, să menținem acest demers, complet gratuit pentru beneficiarii din sistemul medical”, a declarant Adina Crișan, Manager General, Alien Surface.

Reprezentanții Alien Surface estimează că vor atinge un volum de vânzări de 2.000.000 Euro, în următoarele 12 luni.

Folia ultra-rezistentă asigură protecție 360 grade a terminalelor, pe ecran, laterale și spate și permite o transparență de 100%, fără a influența în niciun mod calitatea culorilor. Instalarea este facilă și fără greșeală, datorită noii formule cu Alien Gel. Mai mult, producătorul oferă și un program de garanție pe viață, pentru noua generație de folii, desenate in-house și tăiate cu aparatură de mare precizie.

În curând, aceasta va fi adaptată și pentru protejarea dispozitivelor din industria auto și cea medicală.

auto

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *