Companii Stiri

ALKA Group investește peste 11,5 milioane euro

26 oct. 2017 < 1 min

ALKA Group investește peste 11,5 milioane euro

Reading Time: < 1 minut

ALKA Group investește peste 11,5 milioane euro în construirea unei noi capacități de producție pentru biscuiți și snacks-uri sărate, localizată în Ploiești. Investiția va fi una de tip lanț integrat, respectiv de la preluarea materiei prime principale până  la desfacerea directă către consumatori.

„Am decis deschiderea unei noi capacitați de producție, adițională celei pe care o deținem deja în București. Un proiect ambițios pentru care am primit deja votul de încredere prin obținerea unui grant nerambusabil în valoare de 2,4 milioane euro. Fabrica de la Ploiești este modul prin care le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în cei peste 20 de ani de prezență pe piața locală și o promisiune pentru următorii 20 de ani”, a declarat Ady Hirsch CEO ALKA Group.

Noua unitate de producție va fi amplasată în incinta Parcului Industrial Ploiești și se va desfășura pe o suprafața totală de peste 10,000 mp. Ansamblul fabricii va cuprinde o hală de producție, depozit de materii prime, corp administrativ, local tehnic, dar și un magazin de desfacere cu terasă. Peste 25% din întregul amplasament va fi ocupat de spații verzi.

Din cei 11,5 milioane euro, la cât se ridică întreaga investiție, peste 3,5 milioane euro provin din cofinanțare privată, iar aproximativ 2,4 milioane euro reprezintă ajutor public nerambursabil. În primă fază, noua facilitate de producție va crea aproximativ 100 de locuri noi de muncă.

Foto: Ady Hirsch CEO ALKA Group

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: