Business Companii Creativitate Digital MarComm Publicitate Stiri

Campania Tecșești Vlogs, BRONZ la Cannes Lions 2019

24 iun. 2019 < 1 min

Campania Tecșești Vlogs, BRONZ la Cannes Lions 2019

Reading Time: < 1 minut

Cea de-a 66-a ediție a Festivalului de Cannes a premiat Albalact, MRM//McCann Romania și McCann Bucharest cu un Bronze Lion la categoria ”Social & Influencer” pentru campania Tecșeștti Vlogs.

În urmă cu câteva luni, Albalact a lansat pe canalul său de YouTube filmulețe deosebite, neobișnuite vlogging-ului, ai căror protagoniști au fost locuitorii unui cătun din munții Apuseni.

Poveștile și obiceiurile celor 23 de săteni din Tecșeni au fost comasate în campania demarată de Albalact, ajungând la peste două milioane de vizualizări pe YouTube.

”Faptul că poveștile lor au trecut granițele și au adus zâmbetul pe buze juraților de la un festival de prestigiu, cum este Cannes Lions, nu poate decât să ne bucure și să ne facă să fim cu atât mai mândri de o campanie care deja era de suflet”, a declarat Cristina Miclea, Marketing Director, Albalact.

”După ce i-am cunoscut pe cei care urmau să devina protagoniștii Tecșești Vlogs, am știut că o țară întreagă se va îndragosti de ei. Când o campanie aduce bucurie atât oamenilor din afara industriei care urmăresc conținutul pe net, dar e recunoscută și la cel mai mare festival internațional, știi că ți-ai făcut bine treaba”, a declarat Simona Suman, Creative Director, MRM//McCann Romania.

Vedetele campaniei au învățat rapid cum se folosesc hashtag-ul sau boomerang-ul și au dezvăluit publicului secrete din gospodăriile locuitorilor din Tecșești. “Unboxing din Pod”, “Cozonac 101” sau ”Get Ready with Me” sunt câteva dintre vlog-urile viralizate.

Clipurile pot fi găsite aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: