Tech Stiri

Allview lansează televizoare smart cu Android

31 dec. 2018 < 1 min

Allview lansează televizoare smart cu Android

Reading Time: < 1 minut

Compania românească Allview lansează pe piața locală televizoare smart cu Android TV și Google Assistant integrat, fiind singurul brand din Europa care are contract semnat cu Google în acest sens.

Smart TV-urile cu Android de la Allview au diagonale de 50 și 58 de inci și sunt capabile de managementul inteligent al luminozității, reducerea zgomotului din imagine și îmbunătățirea tranzițiilor de culoare, oferind o experiență optimă de vizualizare din orice unghi. În ceea ce privește sunetul, televizoarele Allview au difuzoare full range încorporate în incinte acustice și beneficiază de tehnologiile DTS, Dolby Audio și Dynamic Range Compression.

Utilizatorii pot accesa filme, clipurile de pe YouTube și orice conținut media de pe telefonul personal prin funcția ChromeCast inclusă în Android TV.

În același timp, televizoarele cu Android de la Allview oferă controlul interactiv și unificat al dispozitivelor smart din casă, indiferent de brandul acestora, inclusiv controlul luminilor, al temperaturii sau pornirea și oprirea aparatelor electrocasnice inteligente.

Combinând telecomanda inteligentă și Google Assistant, utilizatorii au acces la tot ce ține de agenda lor doar prin comandă vocală – alarme, adăugarea de articole pe lista de cumpărături sau date despre următorul zbor.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: