Companii Stiri

Altex Romania va face peste 1.000 de angajări în toată țara

4 iul. 2020 2 min

Altex Romania va face peste 1.000 de angajări în toată țara

Reading Time: 2 minute

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, a demarat un amplu proces de angajare pentru a susține extinderea și modernizarea rețelei de magazine la nivel național.

Compania își mărește echipa cu 1.000 de persoane. Pozițiile deschise sunt variate și disponibile în magazinele din toată țara, dar și în centrele logistice: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă etc. Detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al companiei la secțiunea cariere.

„Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare. Pentru noi, evoluția businessului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țara și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Compania asigură tuturor noilor angajați sesiuni de induction, dar și training-uri de perfecționare sau specializate (training tehnologii produse și servicii, vânzări, consultanță comercială etc.). De asemenea, angajații beneficiază și de bonusuri de performanță acordate în funcție de calitatea suportului acordat.

În mai, compania a anunțat că va continua planul de investiții de 27 de milioane de euro aprobat pentru 2020 chiar și în contextul recesiunii economice generate de pandemia de COVID-19. Până la finalul acestui an, Altex are în plan inaugurarea a cel puțin trei noi magazine în Chiajna, Lugoj și Deva, având alte două noi proiecte în faza de construcție în Reșița și în Câmpina, unde lucrările urmează să se finalizeze cel târziu în primul trimestru al anului 2021.

Altex România are 125 magazine deschise în toată țara. 2019 a fost cel mai bun an din istoria retailerului, care a înregistrat o cifră de afaceri de peste 4 miliarde de lei și profit net de 75,4 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: