fbpx
Companii Stiri

Tu cum îți arăți aprecierea? (P)4 min

19/02/2018 3 min read

author:

Tu cum îți arăți aprecierea? (P)4 min

Reading Time: 3 minute

Inspirat de povestea prințesei Sissi și de inovațiile pe care aceasta le-a făcut în acele timpuri, brandul de șuncă Sissi lansează o nouă platformă de comunicare prin intermediul căreia consumatorii sunt încurajați să-și arate aprecierea față de persoanele dragi din viața lor.

Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, ne îndeamnă să ne arătam aprecierea față de cei dragi în fiecare zi, fie că dăm un telefon, trimitem o scrisoare sau intrăm pe platforma www.sissiromania.ro.

Noua umbrelă sub care SISSI va comunica pornește de la insighturile relevate de un amplu studiu realizat anul trecute de către Caroli Foods Group, liderul pieței românești de produse din carne procesată. Astfel, studiul a confirmat și pentru femeia modernă din zilele noastre faptul că insightul  “o femeie care se simte apreciată poate realiza lucruri mărețe, inovatoare… poate chiar schimba lumea!” a trecut testul vremii și este la fel de relevant și astăzi.

De ce te-ai alăturat campaniei de apreciere? Ce înseamnă pentru tine să-ţi arăţi aprecierea şi de ce este important să ne arătăm aprecierea?

Pentru că eu cred că e foarte important în viaţă să ai grijă de oamenii din jurul tău. E important să fii atent la familia ta, la prietenii tăi, să le arăţi că îţi pasă şi că apreciezi ce fac ei pentru tine. Aprecierea vine din respect. Aşa că, această campanie în care apreciem public oamenii importanţi din viaţa noastră, vine mănuşă pe gândirea şi principiile mele. 

t de des îţi arăţi aprecierea?

 Zilnic! Le mulţumesc întodeauna oamenilor care lucrează cu mine pentru munca lor. Le mulţumesc prietenilor mei pentru afecţiunea şi suportul lor de zi cu zi.  Oamenii primesc cu drag orice semn de apreciere.

t de des primeşti gesturi sau cuvinte de apreciere şi din partea cui?

Tot zilnic. Sunt un om atent la nevoile celor din jur. Fac gesturi zi de zi, nu pentru că trebuie să le fac, ci pentru că aşa îmi vine, vreau să le fac. Vreau să îi răsplătesc, să mulţumesc în fiecare zi. Nu aştept Crăciunul ca să spun “Apreciez ce ai făcut pentru mine…”

Ce înseamnă pentru tine să primeşti aprecierea atâtor părinţi şi copii pentru fenomenul Gaşca Zurli?

E copleşitor. E un val imens de dragoste pe care eu îl simt la fiecare spectacol, la fiecare emisiune radio, la fiecare live de pe Facebook. Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc. Aprecierea a milioane de oameni mă face să merg mai departe, ei îmi arată că sunt pe cel mai frumos drum.

Tu când ţi-ai arătat ultima oară aprecierea faţă de o persoană specială din viaţa ta? Faţă de cine şi de ce?

Faţă de Maya, în această dimineaţă. I-am mulţumit fetiţei mele pentru că mă face fericită. Ea e cea mai importantă fiinţă pentru mine şi o apreciez enorm pentru tot ce îmi dă zi de zi.

Mirela, revista Biz te apreciază pentru că ai reuşit să creezi o lume fabuloasă a poveştilor şi personajelor Zurli, pentru că eşti inspiraţională şi optimistă. Cum ţi-a venit ideea de a crea Gaşca Zurli? 

Dragostea pentru copii, îmi plac copiii la nebunie, îmi place să mă joc cu ei, să intru în lumea lor. E o lume atât de frumoasă, cum să nu faci cu drag totul pentru copii? Am plecat de la nevoile mele de mama care a vrut să îşi vadă copilul zâmbind într-o lume plină de poveşti frumoase, pozitive şi acum milioane de copiii trăiesc în lumea Zurli. Sunt mulţumită că ei sunt mai veselei, mai curajoşi, mai fericiţi.

Care crezi că este cheia succesului tău?

Muncă, muncă şi iar muncă. Şi multă pasiune. Fără muncă şi fără pasiune, Zurli nu ar exista.

E ceva legat de această campanie sau de apreciere ce nu te-am întrebat şi ai vrea să ne spui?

Nu vă fie frică să vă arătaţi aprecierea. Puneţi mâna pe telefon şi mulţumiţi cuiva care contează, trimiteţi o scrisoare unui dascăl care v-a îndrumat primii paşi sau trimiteţi un mail unui coleg care v-a ajutat la început de drum. Dacă vreți să vă arătați aprecierea fața de o persoană deosebită într-un mod inedit, intrați pe platforma www.sissiromania.ro. Brandul Sissi vă inspiră, dar vă și recompensează pentru gesturile voastre de apreciere.

În plus, o apreciere pe zi, vă face lumină în suflet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *