fbpx
Lifestyle Stiri

Ole Smoky Moonshine, de acum și în România2 min

24/02/2017 2 min read

Ole Smoky Moonshine, de acum și în România2 min

Reading Time: 2 minute

Distribuitorul de băuturi alcoolice Cristalex a adus pe piața româneacă Ole Smoky, Moonshine, lansând astfel o nouă categorie de băuturi spirtoase.

Moonshine este băutura tradițională din vremea prohibiției, un distilat de porumb nematurat care se transporta ”la lumina lunii”. În ziua de azi, Ole Smoky Moonshine este una dintre cele mai bine vândute mărci moonshine din lume. În România, va fi disponibilă în șase sortimente: Harley-Davidson Road House Customs, Apple Pie Moonshine, Moonshine Cherries, White Lighting Moonshine, Hunch Punch Moonshine, Blue Flame Moonshine.

Brandul, poziționat pe segmentul premium se adresează preponderent tinerilor cu vârste între 21 și 34 de ani.

Sloganul sub care a fost lansat brandul este: “C’Mon live a little!”

”Deschiderea unei noi categorii este mereu o provocare, iar Ole Smoky caută provocarea prin definiție, adresându-se celor care își doresc să trăiască momente unice și pentru care un factor disruptiv este un drum către o experiență nouă și neconvențională”, a explicat Mihai Scorțea, Director de Marketing, Cristalex.

Ole Smokey Tennessee Moonshine are o istorie de peste 100 de ani și este primul moonshine legal din Tennessee, produs la poalele munților “Smoky”, în stațiunea Gatlinburg din SUA. Distileria Ole Smoky este cea mai vizitată distilerie din America, având 3,5 milioane de vizitatori anual.

Galerie Foto

Ole Smoky Harley-Davidson Road House Customs reprezintă un mix de whisky afumat, de 51,5 grade.

Ole Smoky Apple Pie Moonshine este o combinație de arome de suc de mere, scorțișoară și alte mirodenii, împreună cu whisky.

Ole Smoky Moonshine Cherries are 50 de grade, odată ce cireșele sunt savurate, moonshine-ul oferă o savoare de nectar care se armonizează cu o cola de cireșe sau un ginger.

Ole Smoky White Lightnin a fost creat pentru a fi 100% neutru cu scopul de a fi folosit în orice cocktail.

Ole Smoky Hunch Punch Lightnin’ Moonshine  este un amestec de moonshine și sucuri de fructe din portocle, ananas și cireșe. 

Ole Smoky Blue Flame Moonshine are 64% alcool/vol.

Înființată în 1994, Cristalex  are în portofoliu mărcile Jim Beam, Teacher’s, Maker’s Mark, Courvoisier, Russian Standard, Disaronno, Matusalem,  Dalmore, Jura, Ole Smoky Moonshine, Pommery, Buenavista, Hpnotiq, San Miguel Especial, San Miguel Fresca, Mahou și multe altele.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *