fbpx
Marketing

Altex are un nou director de marketing

30/09/2014

Altex are un nou director de marketing

Cristina Costachescu a preluat functia de director de marketing al Altex Romania, cu misiunea de a coordona strategiile de marketing pentru brandurile din portofoliul retailerului de electro- IT si de a dezvolta si implementa 360° conceptul Omni-channel.

Cu o experienta de management de peste 15 ani in marketing si vanzari, Cristina Costachescu s-a alaturat echipei Altex de la 1 septembrie anul acesta. Anterior, a lucrat in industria telecom, in companii precum Romtelecom, Telemobil si UPC Romania, ocupand de-a lungul timpului pozitii precum cele de Sales Manager, Marketing Communication Manager, Brand Development Manger si mai apoi Director de Marketing.

Altex Romania are aproximativ 2000 de angajati si detine o retea nationala de peste 90 de magazine aflate in cele mai importante orase din tara si magazinul online www.altex.ro.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE