Marketing Stiri

Guvernul de poveste

22 dec. 2014 < 1 min

Guvernul de poveste

Reading Time: < 1 minut

Next Advertising a creat pentru editura ALL campania “Citeste Povesti!”, prin care se urmareste constientizarea importantei povestilor si a orei de lectura in dezvoltarea copiilor si, in final, in transformarea intregii societati.

Campania a pornit de la ideea ca atunci cand copiii invata de la personajele din povesti valorile adevarate, lumea de maine va fi construita de ei pe aceleasi valori. Cum ar fi ca in fruntea tarii sa se afle eroi recunoscuti de toata lumea pentru onoare, vitejie si omenie? Daca tara ar fi condusa de Harap Alb, Ileana Cosanzeana, Fat-Frumos si Praslea Cel Voinic, am avea cu siguranta o societate mai corecta. Astfel, sub sloganul “Pentru o lume mai buna, citeste-le copiilor povesti!” a luat nastere un Guvern de poveste, ai carui reprezentanti de seama sunt patru personaje din lumea basmelor.

Campania se desfasoara in perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015 si cuprinde executii pentru radio, print, outdoor, Blitz Tv si cinema Movieplex. De asemenea, special pentru acest proiect a fost creata pagina Citeste Povesti.

Echipa care a participat la crearea campaniei este formata din:

Raluca Bararu (ilustratii)

Din partea agentiei Next Advertising: Andreea Pirvu (Copywriter); Gabriela Datcu (Art Director); Liviu David (Creative Director); Ana Paun (Project Manager).

Din partea editurii ALL: Ana Maria Androne (Marketing & PR Manager)

Productie si post-productie: Vlad Gheorgiu, KMP Studio (productie spot radio); Oana Rapeanu, ReloadFilm (post-productie video)

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: