fbpx
Companii Stiri

Amazon deschide un birou nou la Iași, cu 400 de angajați1 min

06/10/2016 < 1 min read

Amazon deschide un birou nou la Iași, cu 400 de angajați1 min

Reading Time: < 1 minut

Amazon România inaugurează noul Centru de Dezvoltare și Tehnologie din Iași, creând 400 de locuri de muncă permanente care se adaugă celor 600 pe care compania le are deja în România.

Noul birou Amazon din România găzduiește patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services și Digital Imaging, toate fiind implicate în dezvoltarea, inovarea soluțiilor tehnologice și consolidarea operațiunilor de pe site-ul Amazon. Amazon oferă oportunități de carieră pentru ingineri și dezvoltatori software, cercetători, analiști de business, specialiști în comerț sau manageri de conformitate.

„Noul sediu Amazon este o clădire modernă de birouri cu o suprafață de peste 13.000 de metri pătrați unde echipa noastră va beneficia de cele mai bune condiții. Vom continua investițiile în România și așteptăm cu nerăbdare să atragem la Iași cele mai sclipitoare minți din întreaga țară, cât și din străinătate”, a declarat Lucian Vornicu, Managing Director al Centrului de Dezvoltare și Tehnologie Iași.

Amazon este prezent pe piața din România de 11 ani. Până acum, compania a investit peste 40 de milioane de euro în România.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *