Business Companii Tech

Analize de risc comercial prin intermediul chatboţilor Druid

3 iul. 2020 < 1 min

Analize de risc comercial prin intermediul chatboţilor Druid

Reading Time: < 1 minut

Companiile din România vor putea automatiza procese complexe de analiză a riscurilor comerciale sau de creditare într-un mod conversaţional, direct prin intermediul chatboţilor, în urma unui parteneriat tehnologic între Druid cu KeysFin.

Astfel, o companie îşi poate înarma angajaţii în câteva zile cu o tehnologie prin care pot fi digitalizate etape cheie din cadrul proceselor de vânzare, cum ar fi încadrarea oportunităţilor în clase de risc comercial, validarea accesului la servicii de creditare, înrolare de noi clienţi. Analizele de risc pot fi accesate într-un mod conversaţional, prin orice canal digital de comunicare, iar datele extrase pot fi salvate în sistemele interne pentru a fi ulterior folosite de către angajaţi.

În cazul în care un potenţial client doreşte un credit sau un contract comercial, chatbotul solicită câteva date relevante, cum ar fi codul unic de înregistrare fiscală. Prin integrarea cu serviciile KeysFin, chatbotul activează extragerea de informaţii despre starea companiei, situaţia financiară, datorii la bugetul de stat, incidente de plată, insolvenţe sau procese legale, dar şi analize complexe de scoring sau rating.  Potenţialul client va fi încadrat automat în clasa aferentă de risc comercial. Toate informaţiile colectate pot fi salvate ulterior aplicaţiile interne, astfel încat angajaţii implicaţi în analizele de risc sau în procesul de vânzare să aibă la dispoziţie toate datele relevante, înainte de a iniţia semnarea contractelor.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: