Companii Stiri

Andrei Manea este noul Country Manager al Bolt Food în România

1 iul. 2020 < 1 min

Andrei Manea este noul Country Manager al Bolt Food în România

Reading Time: < 1 minut

Platforma europeană de transport la cerere Bolt l-a adus în echipa de management pe Andrei Manea, care va coordona activitatea diviziei de livrări de mâncare din funcția de Country Manager Bolt Food.

„Colegii mei au văzut oportunitatea de a crește în criză, de a răspunde unor obiceiuri de consum nou formate și au structurat această linie de business în doar câteva săptămâni. Voi continua să construiesc alături de ei, ducând mai departe eforturile lor și dezvoltând platforma Bolt Food într-un serviciu simplu de folosit, care va răspunde nevoilor actuale atât ale partenerilor, cat și ale clienților noștri”, spune Andrei Manea, Country Manager Bolt Food România.

Bolt a lansat la sfârșitul lunii mai serviciul de livrare de mâncare Bolt Food în București, disponibil printr-o aplicație proprie disponibilă în App Store și Google Play, cu plata doar prin card bancar.

„Adus în România în plină pandemie, Bolt Food se dezvoltă în continuare și pentru aceasta avea nevoie de un management de sine stătător. Numirea lui Andrei Manea va susține această dezvoltare în continuare, pentru că livrarea de mâncare a devenit, fără îndoială, parte din noua noastră normalitate”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager pentru divizia de ride-hailing în cadrul Bolt România.

Înainte de a se alătura companiei, Andrei Manea a fost Senior Consultant la Adecco, unde a avut ca sarcini realizarea de oferte comerciale, negocierea și semnarea de noi contracte și gestionarea procesului de recrutare.

Parcursul său profesional include mai multe poziții în cadrul departamentului de Business Development de la Booking.com, ultima sa funcție fiind cea de Senior Account Manager Team Lead, pe care a ocupat-o timp de doi ani. Anterior, Andrei a fost Business Trainer și Account Manager în cadrul aceleiași companii.

Andrei Manea este absolvent al Universității de Științe Aplicate Inholland din Olanda, având licența în Administrarea Afacerilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: