Lifestyle

Bolt își lansează serviciul de livrare de mâncare Bolt Food în București

27 mai 2020 2 min

Bolt își lansează serviciul de livrare de mâncare Bolt Food în București

Reading Time: 2 minute

Bolt a lansat astăzi serviciul de livrare mâncare Bolt Food, în București și, cu ocazia lansării, nu percepe nicio taxă de livrarel în limita unei distanțe de 4 km, clienții plătind doar pentru mâncarea comandată.

Comenzile se fac prin aplicația Bolt Food, care poate fi descărcată din App Store sau Google Play. Aceasta are lista cu restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare. Plata se face doar prin card bancar.

Toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni, astfel că utilizatorul poate indica în aplicație locul unde curierul va lăsa comanda.

„Livrarea de mâncare a devenit un serviciu foarte solicitat în ultimele două luni și foarte necesar. Este motivul pentru care am grăbit cât am putut de mult pregătirile pentru lansarea sa, mobilizând toate resursele locale de care puteam dispune și reușind să-l aducem pe piață în numai câteva săptămâni. În mod normal, lansarea unui nou serviciu durează câteva luni și are alocate resurse dedicate, însă în acest caz oportunitatea de piață și dorința noastră de a le oferi partenerilor noștri noi surse de venit au primat, serviciul fiind pus la dispoziția clienților într-un timp record”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

În acest moment, prin Bolt Food se pot plasa comenzi la peste 100 de restaurante în București, urmând să fie adăugate treptat noi restaurante. În prezent, livrarea este posibilă pe o rază de 8 km de la locul comenzii în aria de livrare, dar zona va fi extinsă în curând. Restaurantele și livratorii se pot înscrie pe: food.bolt.eu.

Piața de livrări de mâncare din România a fost foarte dinamică în perioada pandemiei, dar a marcat deja ieșirea unui jucători important. Din 4 iunie, Uber Eats nu va mai activa pe piața locală, însă deja echipa serviciului a fost preluată de Tazz by eMAG, platforma de livrare ultrarapidă pentru mâncare gătită din restaurante, produse alimentare, bunuri de larg consum și produse diponibile în showroom-urile eMAG.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: