BizRemote by certSIGN Companii Management Stiri

Angajații unei companii de tehnologie din România continuă să lucreze de acasă până la finalul lui 2020

19 iun. 2020 < 1 min

Angajații unei companii de tehnologie din România continuă să lucreze de acasă până la finalul lui 2020

Reading Time: < 1 minut

În condițiile în care în ultimele luni, cei mai mulți dintre angajații RINF TECH, o companie specializată în tehnologie și inginerie, au lucrat de acasă, managementul a decis că aceștia pot continua să lucreze de acasă până la finalul anului.

Biroul RINF TECH va rămâne deschis, iar cine va dori să lucreze în sediu o va putea face pe bază de voluntariat. De asemenea, acesta rămâne deschis pentru unele proiecte vor necesita prezența fizică la birou sau la sediul partenerilor companiei, păstrând măsurile de siguranță.

Compania are peste 400 de angajați și livrează produse și servicii digitale pentru clienți internaționali. Compania este specializată în dezvoltare de software pentru sectorul automotive, aplicații pentru companii angajate într-un proces de transformare digitală, cercetare și dezvoltare AI, precum și robotică.

Fondată local, dezvoltată global, RINF TECH este o organizație antreprenorială românească, ce s-a extins în Europa cu patru centre de dezvoltare în București, Kiev, Sofia și Timișoara, având totodată birouri în Regatul Unit, Germania și Franța.

RINF TECH a dezvoltat propriul produs, MATT, bazat pe strategia de extindere a capacitatilor R&D si de robotica. Robotul MATT este o solutie completa de testare a dispozitivelor cu input fizic, precum touchscreen-uri si butoane.

Foto: © Pramote Soongkitboon | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: