Companii

“Angajatii Zitec trebuie sa fie din filmul nostru” – Alexandru Lapusan, Partner Zitec

10 apr. 2013 < 1 min

“Angajatii Zitec trebuie sa fie din filmul nostru” – Alexandru Lapusan, Partner Zitec

Reading Time: < 1 minut

Zitec, unul dintre principalii producatori de aplicatii online cauta oameni care sa se potriveasca in echipa, sa fie din ”film”, a spus Alexandru Lapusan, presedintele firmei la evenimentul Tech Intelligence organizat de revista BIZ.

Profilul de “Zuperman” inseamna un viitor angajat pasionat de tehnologie, caruia sa ii placa munca bine facuta, sa fie entuziast si un bun coechipier, isi doreste proiecte deosebite, tehnologii noi, sa invete permanent si sa stie sa se distreze.

Anul trecut, echipa de HR a Zitec, formata din doua persoane a procesat 3.000 de CV-uri, din care au rezultat doar 17 noi angajari.

Lapusan mizeaza pe internship, pentru ca oamenii pot invata ce inseamna sa lucrezi intr-un mediu organizat, intr-o echipa – lucru esential cand vor trebui sa-si construiasca propria echipa – dar mai ales se vor intalni cu proiecte si clienti reali.

Conditiile de lucru de la Zitec sunt printre cele mai atractive, compania amenajand in sediul cel nou (in care s-au mutat anul trecut) spatii de recreere pentru salariati. La fel ca si alte societati, Zitec recompenseaza pe cei care aduc in firma prieteni sau cunoscuti care reusesc sa fie angajati.

Presedintele Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii on-line si-a creat propria afacere in 2003 (la 24 de ani), impreuna cu doi parteneri si 3.000 de dolari investitie, iar astazi s-a extins si in alte tari ale lumii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: