Stiri

Antonela Comșa, noul președinte al Gran Via România

30 iun. 2021 < 1 min

Antonela Comșa, noul președinte al Gran Via România

Reading Time: < 1 minut

După 11 ani în calitate de director general al Gran Via România, Antoanela Comșa preia funcția de președinte al grupului spaniol.

Jose Aguinaga s-a retras din funcția de președinte, rămânând acționar majoritar al Gran Via, unul dintre cei mai mari dezvoltatori rezidențiali de pe piața românească, cu peste 2.000 de apartamente livrate.

Cu o carieră care se întinde pe parcursul ultimilor 20 de ani, Antoanela este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați manageri de pe piața imobiliară din România. Absolventă a Universității de Construcții din București, Antoanela este președinte Gran Via România  și președinte al AREI (Asociația Investitorilor Imobiliari din România).

Antonela Comșa a supravegheat toate investițiile Gran Via din România, în proiecte precum Timișoara 58, Gran Via Park și Aviatiei Apartments în București și Gran Via Marina în Constanța. În prezent, dezvoltatorul lucrează la ultima fază a proiectului Gran Via Park – 220 de apartamente și va lansa în această vară faza a doua a Gran Via Marina la Constanța, o investiție de 40 de milioane de Euro în 500 de apartamente.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: