Stiri Tech

Anzu, ochelarii smart pentru telemunca intensă

05/03/2021 2 min read

Anzu, ochelarii smart pentru telemunca intensă

Reading Time: 2 minute

Oamenii petrec nenumărate ore utilizând dispozitive mobile, laptopuri și monitoare de calculator atât pentru a lucra cât și pentru a se distra, iar toate aceste activități le expun ochii la lumina albastră dăunătoare. În acest peisaj, Razer a lansat ochelarii Anzu, cu lentile ce filtrează 35% din lumina albastră, protecție UVA/UVB de 99%, control tactil și sistemul audio open-ear.

Razer Anzu

Cu o autonomie de peste cinci ore dintr-o singură încărcare, Razer Anzu are capacitatea de a funcționa pe toată durata sesiunilor lungi de gaming sau de lucru. Atunci când sunt pliați și neutilizați, ochelarii intră într-un mod de conservare a energiei, ajungând la o autonomie stand-by de aproape două săptămâni.

Difuzoare în ramă

Conexiunea Bluetooth 5.1 aduce o latență de 60ms, iar microfonul omnidirecțional discret, alături de difuzoarele integrate în rama ochelarilor Anzu, oferă posibilitatea de comunicare hands-free.

Interfața tactilă de pe laterala ramei Anzu permite schimbarea melodiei, oprirea sau pornirea redării, gestionarea apelurilor de tip conferință și activarea asistentului vocal al smartphone-ului.  Experiența se extinde și atunci când vine vorba de aplicațiile disponibile pe Android și iOS, ce permit ajustarea EQ (cu modurile standard/claritate îmbunătățită/evidențiere a înaltelor), opțiuni privind latența, vizualizarea stării bateriei și posibilitatea de a efectua actualizări de firmware.

Pachet complet

În pachetul produsului sunt incluși ochelarii Anzu Smart Glasses cu lentilele de filtrare, precum și cablu de încărcare USB-A, material pentru curățare, și o carcasă ce permite stocarea ramei și a lentilelor suplimentare.

Ochelarii Razer Anzu pot fi achiziționați la prețul de 209,99 de euro, iar pentru lentilele suplimentare se plătește suma de 34,99 de euro.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă