Stiri Tech

Anzu, ochelarii smart pentru telemunca intensă

5 mart. 2021 2 min

Anzu, ochelarii smart pentru telemunca intensă

Reading Time: 2 minute

Oamenii petrec nenumărate ore utilizând dispozitive mobile, laptopuri și monitoare de calculator atât pentru a lucra cât și pentru a se distra, iar toate aceste activități le expun ochii la lumina albastră dăunătoare. În acest peisaj, Razer a lansat ochelarii Anzu, cu lentile ce filtrează 35% din lumina albastră, protecție UVA/UVB de 99%, control tactil și sistemul audio open-ear.

Razer Anzu

Cu o autonomie de peste cinci ore dintr-o singură încărcare, Razer Anzu are capacitatea de a funcționa pe toată durata sesiunilor lungi de gaming sau de lucru. Atunci când sunt pliați și neutilizați, ochelarii intră într-un mod de conservare a energiei, ajungând la o autonomie stand-by de aproape două săptămâni.

Difuzoare în ramă

Conexiunea Bluetooth 5.1 aduce o latență de 60ms, iar microfonul omnidirecțional discret, alături de difuzoarele integrate în rama ochelarilor Anzu, oferă posibilitatea de comunicare hands-free.

Interfața tactilă de pe laterala ramei Anzu permite schimbarea melodiei, oprirea sau pornirea redării, gestionarea apelurilor de tip conferință și activarea asistentului vocal al smartphone-ului.  Experiența se extinde și atunci când vine vorba de aplicațiile disponibile pe Android și iOS, ce permit ajustarea EQ (cu modurile standard/claritate îmbunătățită/evidențiere a înaltelor), opțiuni privind latența, vizualizarea stării bateriei și posibilitatea de a efectua actualizări de firmware.

Pachet complet

În pachetul produsului sunt incluși ochelarii Anzu Smart Glasses cu lentilele de filtrare, precum și cablu de încărcare USB-A, material pentru curățare, și o carcasă ce permite stocarea ramei și a lentilelor suplimentare.

Ochelarii Razer Anzu pot fi achiziționați la prețul de 209,99 de euro, iar pentru lentilele suplimentare se plătește suma de 34,99 de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: