Stiri Tech

Aplicația de mobilitate Citymapper s-a lansat în România. Primul oraș acoperit este București

23 iun. 2021 < 1 min

Aplicația de mobilitate Citymapper s-a lansat în România. Primul oraș acoperit este București

Reading Time: < 1 minut

Aplicația Citymapper, care permite navigarea în orașe utilizând toate modurile publice de transport disponibile, împreună cu alte moduri de mobilitate – bicicletă, scooter, trotinetă și mers pe jos – este acum disponibilă în București.

Citymapper este prezentă în orașe mari din întreaga lume, iar creatorii aplicației se concentrează acum pe expansiunea în Europa, inclusiv în România, în cadrul campaniei de expansiune globală “Citymapper everywhere”. Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele cu iOS și pentru cele cu Android.

După instalarea aplicației, utilizatorul alege destinația și îi sunt oferite diverse moduri de transport, împreună cu timpul de călătorie. Tot ce rămâne de făcut e să aleagă ruta preferată și să urmăreasc destinația pe hartă.

Potrivit dezvoltatorilor, ce face Citymapper diferit este integrarea cu toate modurile de transport disponibile în fiecare oraș – precum trotinetele Lime, metrou, tramvai, autobuz.

Aplicația accesează date locale de transport, și anunță utilizatorul dacă modul ales de transport are întârzieri în timp real. După ce sosirea la destinație, Citymapper îi arată utilizatorului câți bani a economisit.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: