Antreprenori by eMAG Lifestyle

Arta culinara, la scoala

20 oct. 2014 < 1 min

Arta culinara, la scoala

Reading Time: < 1 minut

Privileg Catering a lansat in Romania Chef Parade, un concept international, deja implementat in Budapesta, Praga si Bratislava, care pune in prim-plan excelenta in bucatarie, fie ca este vorba de cursuri de gatit, petreceri, workshop-uri sau alte tipuri de evenimente.

Mai exact, Chef Parade Romania este dezvoltat dupa conceptul Chef Parade Cooking School, lansat la Budapesta in anul 2006 si care anual, numai in Ungaria, indruma peste 20.000 de pasionati in arta gatitului.

Conceptul este unul de atelier interactiv de gatit, desfasurat sub directa indrumare a unui bucatar. Meniurile pregatite contin trei feluri diferite, specifice bucatariei internationale si sunt realizate pe aparatura electrocasnica, astfel incat sa fie usor de realizat de cursanti acasa.

“Prin Chef Parade am creat un univers complet – de culori, texturi, savori, care vor incanta simturile. Chef Parade nu este o parada a bucatarilor, care vor impartasi cursantilor din secretele lor, ci a celor care vin sa invete, sa se relaxeze sau pur si simplu sa isi desavarseasca abilitatile culinare. Indiferent de motivele pentru care gatesti sau iti doresti sa inveti sa gatesti, noi iti punem la dispozitie un spatiu care imbie la creativitate, la ingeniozitate si la buna dispozitie”, a declarat Anca Mitu, creator si dezvoltator al Chef Parade Romania.

Cursurile scolii Chef Parade se desfasoara in Metropolis Center intr-un spatiu utilat cu aparatura electrocasnica Electrolux, unde pasionatii de gastronomie se vor putea bucura de peste 20 de cursuri diferite, meniuri si concepte specifice din toate colturile lumii. Ei vor descoperi, pe langa scoala de cooking un bistro si un boutique.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: