Lifestyle

Exclusivitate pentru petreceri speciale

16 oct. 2017 2 min

Exclusivitate pentru petreceri speciale

Reading Time: 2 minute

Bucureștiul duce lipsă de spații mari pentru evenimente corporate sau private. De aceea, orice locație nouă este un generator de idei și de creativitate. Jubile Concept este un astfel de spațiu, recent lansat în oraș. George Ciașu, Manager Jubile Catering, explică motivele lansării lui. “Cererile constante pe care le-am avut încă de anul trecut ne-au determinat să ne completăm serviciile și produsele cu o nouă locație, Jubile Concept, cu o grădină generoasă și piscină pentru petrecerile în aer liber.”

Clienții care vor apela la această locație au la dispoziție un spațiu versatil și flexibil, ideală atât pentru evenimentele indoor, cât și outdoor, cu cinci saloane. Spațiul se poate amenaja pentru a găzdui peste 1.000 de persoane într-o sală grandioasă, în varianta de open space, fără coloane sau stâlpi, cu un design elegant și funcțional.

La Jubile Concept se pot organiza atât evenimente sociale, cât și evenimente business, precum training-uri, expoziții, conferințe, lansări de produse, cocteiluri sau gale. Urmează finalul anului, așa că cei care nu și-au definitivat planurile pentru petrecerea de Crăciun pot apela la această locație de evenimente.

Avantajele Jubile Concept sunt legate de locație în sine, care poate găzdui de la 100 la peste 1.000 de persoane într-o singură sală, care au la dispoziție meniuri inovatoare. În plus, există peste 100 de locuri de parcare, dar și echipamente audio-video. Un alt atu este faptul că, pentru fiecare eveniment, organizatorii pun la dispoziție un event planner dedicat, care ajută la coordonarea fiecărui aspect al evenimentului. Oficialul de la Jubile Catering spune că anul acesta, special pentru petrecerile corporate de sfârșit de an, au pregătit pachete speciale care includ și un live cooking show by Chef Cătălin Scărlătescu.

“Industria organizării de evenimente se revitalizează și crește permanent, mai ales în domeniul corporate. Cerințele multiple, dar și noile tendințe în materie de tehnologie, echipamente și servicii au contribuit substanțial la creșterea calității evenimentelor”, spune George Ciașu.

Din acest motiv, dată fiind experiența îndelungată a companiei pe zona de catering, specialiștii pun la dispoziție clienților mai multe pachete dedicate, precum Prosseco Bar, Candy Bike tematic, cu prăjituri în culorile firmei sau cu logo-ul acesteia, Burger Bar, unde invitații își pot crea propriul burger, după gustul lor. Un pachet spectaculos care poate condimenta evenimentul este Desert Live Cooking Station, unde un bucătar pregătește live deserturi flambate.

Jubile există în domeniul evenimentelor de aproximativ 10 ani, este furnizor oficial al Casei Regale și este într-o continuă dezvoltare. Din acest motiv, obiectivul principal este satisfacerea gusturilor și a dorințelor clienților.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: