fbpx
Brand Focus Companii Creativitate

Atelierele ILBAH, parteneriat strategic cu Gemini CAD Systems1 min

26/11/2019 < 1 min read

Atelierele ILBAH, parteneriat strategic cu Gemini CAD Systems1 min

Reading Time: < 1 minut

Atelierele ILBAH își anunță, începând cu luna în curs, parteneriatul cu furnizorul global de tehnologie pentru industria de fashion, Gemini CAD Systems, fiind una dintre primele școli care va introduce în programa cursului de Proiectare Vestimentara, Modulul de Proiectare Digitala a Tiparelor – Gemini CAD Pattern Design.

În cadrul cursurilor Atelierelor ILBAH, studenții vor beneficia de licențe software Gemini CAD Systems pentru aplicații cât și de acces la platforme online, resurse digitale și tehnologie cloud utilizate pentru designul, proiectarea și dezvoltarea de produs.

“Parteneriatul dintre Atelierele ILBAH și Gemini CAD Systems vine firesc într-o perioadă în care viteza de lucru și eficiența sunt foarte importante atât pentru atelierele mari de productie cât și pentru atelierele mici de creație vestimentară. În momentul de față, realizarea digitală a tiparelor, simulările 3D ale creațiilor vestimentare și în general digitalizarea procesului de producție înseamnă viitorul”, a declarat Vlad Iliescu, General Manager, Atelierele ILBAH.

Atelierele ILBAH devin partener educațional GAIN (Gemini Academic Initiative), un format nou de program educațional lansat anul acesta de Gemini CAD Systems, care se adresează membrilor comunității de educație publică sau privată din domeniu, oferindu-le cursanților acces nelimitat, 24/7, la tehnologie de producție, pe toată durata activitătilor educaționale.

Mai mai multe informații despre cursurile de fashion, organizate de Atelierele ILBAH, se regăsesc aici.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *