fbpx
Companii Stiri

Berea la draft se reinventează prin sistemul DraughtMaster

27/11/2017

author:

Berea la draft se reinventează prin sistemul DraughtMaster

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a lansat DraughtMaster pe piața din România, un sistem inovator de servire a berii la halbă sau pahar. Ideal pentru sectorul HoReCa, sistemul este disponibil în două variante: DraughtMaster Select 10, respectiv DraughtMaster Modular 20.

Sistemul DraughtMaster oferă garanția că berea ajunge direct din berărie în paharul consumatorului fără a mai intra în contact cu altceva, nemaifiind necesară presurizarea butoaielor cu CO2. Tehnologia DraughtMaster se bazează pe existența unui compresor de aer încorporat care pompează berea din butoi. Berea se păstrează proaspătă până la 31 de zile spre deosebire de butoaiele clasice. Sistemul DraughtMaster nu are pierderi de CO2 pe tot parcursul utilizării sale, fiind astfel prietenos cu mediul înconjurător. Datorită sistemului patentat de „micro bule” din DraughtMaster, la turnarea berii se formează un guler de spumă fină, acesta fiind secretul pentru calitatea constantă a berii, și motivul pentru care berea rămâne proaspătă în pahar pentru mai mult timp.

„Anul 2017 a fost un an al schimbărilor și al investițiilor pentru URBB. Inovația a fost prezentă la nivelul întregului portofoliu URBB pe toate palierele: produse noi, tehnologii noi, investiții în calitate și capacitate. Prin introducerea acestor două sisteme DraughtMaster pe piața locală, ne-am propus să venim în întâmpinarea tuturor localurilor. DraughtMaster Select 10 a fost special gândit pentru localurile selecte care nu dispun de spațiul necesar pentru instalații voluminoase pentru servirea berii la draft. DraughtMaster Modular20 este special creat pentru locațiile mijlocii și mari care au și un consum mai diversificat de bere.” a declarat Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, United Romanian Breweries Bereprod.

DraughtMaster este un sistem implementat cu succes în peste 40 de țări din lume de pe 4 continente, inclusiv în țări cu tradiție pentru consumul de bere, cum ar fi Belgia, Cehia, Germania, Italia și UK. DraughtMaster Modular 20 este prezent în 22 locații din București, Bacău, Călărași, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava și Timișoara, în timp ce DraughtMaster Select 10 este disponibil în 13 locații din Capitală.

Portofoliul de beri disponibile pentru DraughtMaster Modular 20 include: Angelo Poretti 5, Grimbergen Double Ambreé, Grimbergen Blanche, Carlsberg Elephant, Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Carlsberg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE