Digital MarComm Marketing Publicitate Stiri

Au început înscrierile pentru Internetics 2020

27 iul. 2020 < 1 min

Au început înscrierile pentru Internetics 2020

Reading Time: < 1 minut

Înscrierile pentru cea de-a 20-a ediţie a competiţiei Internetics sunt deschise până pe 27 august. Pot fi înscrise campanii derulate în perioada 4 octombrie 2019 – 20 august 2020.

Ediţia 2020 se desfăşoară pe un calendar modificat, cu perioada de înscrieri pe final de vară, rundele de jurizare şi evenimentul de premiere în septembrie şi octombrie, totul în format online.

Nu se schimbă structura festivalului

Structura festivalului rămâne aceeaşi, cu 3 categorii principale: Digital Platforms, Digital Strategies şi Digital Campaigns (categorie updatată din Interactive Campaigns). Ȋn fiecare dintre cele trei categorii vor fi acordate, pentru fiecare secţiune, trofee Gold şi Silver. Agenţia care acumulează cele mai multe puncte obţine titlul de ”Agency of the Year”. Compania care dovedeşte cea mai eficientă şi creativă prezenţă în mediul online va fi recompensată cu titlul ”Digital Client of the Year”.

Competiţia este deschisă agenţiilor şi diviziilor de online, dar şi companiilor care dezvoltă proiecte în zona digitală ori sunt beneficiari ai campaniilor.

Taxele de participare sunt reduse cu 50%. Gratuitate pentru sectorul asociativ 

Pentru susţinerea proiectelor de comunicare online dezvoltate de sau pentru sectorul asociativ, în parteneriat cu Gala Societǎţii Civile, înscrierea în competiţie este gratuită pentru secţiunea ”Social campaigns, political and awareness messages” din categoria Digital Campaigns. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: