fbpx
Companii

Auchan deschide primul supermarket din România1 min

02/08/2017 < 1 min read

Auchan deschide primul supermarket din România1 min

Reading Time: < 1 minut

Auchan Retail România și Bucur Obor SA au încheiat un contract de închiriere pentru spațiul comercial din incita Centrului Comercial Bucur Obor. Astfel, Auchan Retail va deschide primul său supermarket în România până la sfârșitul acestui an. Suprafața de vânzare a noului supermarket va fi de aproximativ 2.300 mp si va găzdui o gama largă de produse.

Auchan face prin această mișcare noi pași în direcția dezvoltării comerțului de proximitate. Începând cu acest an, Auchan Retail România și-a extins dezvoltarea în zona de multiformat prin deschiderea primelor magazine de proximitate – MyAuchan, în parteneriat cu Petrom SA. În prezent, Auchan România numără 33 de hipermarketuri și 4 magazine de proximitate My Auchan – deschise în stații Petrom. Auchan Retail România are, cumulat, o suprafață netă de vânzare de peste 280.000 m2 și aproximativ 10.000 de angajaţi: În 2016, compania a realizat o cifră de afaceri de peste 1,2 miliarde de euro.

Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanțuri comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 țări, cu peste 3.700 de magazine și aproape 350.000 de angajați.

Credit foto: © Tomasz Bidermann | Dreamstime

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *