Business Companii Tech

Audi va integra tehnologie blockchain dezvoltată de unicornul românesc Elrond

20 mai 2021 2 min

Audi va integra tehnologie blockchain dezvoltată de unicornul românesc Elrond

Reading Time: 2 minute

Holoride, startup-ul german specializat în extended reality (XR) susținut de gigantul Audi, integrează tehnologia blockchain dezvoltată de unicornul românesc Elrond.

Suntem entuziasmați să explorăm potențialul blockchain-ului împreună cu holoride,” a spus Sven Schuwirth (foto), Senior Vice President Digital Experience and Business la AUDI AG. “Credem cu tărie în importanța creării de experiențe relevante concentrate pe client. Acest lucru va fi vital în viitorul apropiat și va deveni un diferențiator major. Investiția Audi în această inițiativă reprezintă un pas în această direcție.”

Ecosistemul holoride

Holoride va folosi performanța și eficiența în utilizare a blockchain-ului Elrond pentru a permite oricărei mașini să fie integrată în platforma sa, depășind din start orice barieră legată de viteză, cost sau experiența utilizatorului.

Deoarece Elrond integrează anumite concepte precum drepturile de autor direct în protocolul său, rețeaua blockchain dezvoltată în România va fi un catalist pentru toți participanții în ecosistemul holoride, care vor putea crea și distribui conținut, bucurându-se în același timp de impactul economic pozitiv generat de interacțiunea cu pasageri din toata lumea într-un mod automat, corect și transparent.

Holoride se află într-o poziție unică de a reimagina mediul digital și mobilitatea prin utilizarea tehnologiei blockchain. Simplitatea intuitivă a rețelei Elrond prin interfața Maiar îi va ajuta pe toți utilizatorii să se folosească ușor și în siguranță de această nouă tehnologie. ” a declarat Beniamin Mincu, CEO și cofondator al Elrond. „În plus față de scalabilitate, holoride va beneficia de punctele forte ale vitezei, securității și eficienței energetice a rețelei Elrond. Infrastructura noastră folosește „Secure Proof of Stake”, care elimină ineficienta sistemelor Proof of Work  (PoW) și reduce costurile de tranzacționare la niveluri neglijabile.”

Active digitale unice

Platforma este menită să faciliteze interacțiunea dintre producătorii de autovehicule, creatorii de conținut și utilizatorii acestui nou spațiu de divertisment mobil. Holoride dorește să distribuie conținut în mod transparent, să remunereze corect dezvoltatorii în funcție de timpul de interacțiune cu utilizatorii și distribuția valorii, și să capteze valoarea întregului ecosistem într-un mediu accesibil tuturor.

Tehnologia blockchain și activele digitale unice NFT (non-fungible tokens) îi vor ajuta pe holoride să își îndeplinească obiectivele de transparență în întreaga rețea de parteneri și să creeze un model convingător de încurajare a utilizării, printr-un sistem de NFT-uri și monede de interacțiune socială menite să îmbunătățească în mod semnificativ experiența pasagerilor.

NFT-urile din ecosistemul holoride vor avea utilizări specifice care vor permite dezvoltatorilor să păstreze valoarea creațiilor lor. Ele vor reprezenta obiecte digitale în platforma holoride, care se vor putea achiziționa, vinde sau transfera, pentru a crea în premieră experiențe auto de valoare comercială și emoțională deosebită.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: