Companii Stiri

Avocatul în restructurare și litigii Remus Rusu se alătură bpv Grigorescu Ștefănică  

22 sept. 2020 2 min

Avocatul în restructurare și litigii Remus Rusu se alătură bpv Grigorescu Ștefănică  

Reading Time: 2 minute

Remus Rusu, avocat specializat în restructurare și litigii, s-a alăturat casei de avocatură bpv Grigorescu Ștefănică, începând cu 1 septembrie 2020.

Remus Rusu are o experiență de peste 15 ani ca jurist al mai multor bănci din România. Ultimii 10 ani i-a petrecut ca şi consilier în restructurare, redresare financiară și litigii pentru una dintre cele mai mari bănci din România. Din poziția sa, el a consiliat și a reprezentat banca, în calitate de creditor, în restructurări extrajudiciare de anvergura, precum și în proceduri de insolvență și a reprezentat banca în litigiile privind insolvența sau falimentul unor debitori persoane juridice sau fizice.

Remus va consolida practica de restructurare și insolvență a firmei bpv Grigorescu Ștefănică, unde va lucra alături de partenerul Alexandru Rusu la dezvoltarea acestei practici deja proeminente, specializată în reprezentarea creditorilor în cazuri dificile. 

„În 15 ani ca jurist în sistemul bancar, am învățat că lucrul cu o echipă multidisciplinară cu capacități profesionale excelente, valori etice și reputație impecabilă este foarte apreciat de creditori. Mă bucur să mă alătur unei astfel de echipe. Cu Remus, câștigăm un profesionist experimentat, cu o reputație excelentă pe piață, care va contribui considerabil la dezvoltarea practicii noastre de restructurare. Suntem norocoși să îl avem la bord”, afirmă Alexandru Rusu, coordonatorul practicii de restructurare și insolvență. „Vom continua să îmbinăm cunoașterea și tehnologia pentru a putea oferi un serviciu excepțional clienților noștri, într-o zonă care este în mod tradițional marcată de complexitate și lipsă de transparență”, continuă Alexandru Rusu.

De asemenea, Remus Rusu va sprijini Fractal Insolvență, societatea adiacentă de administrare a insolvenței, în legătură cu procedurile aflate în administrarea sa.

bpv Grigorescu Ștefănică este o societatea de avocatură de afaceri cu o ofertă completă de servicii. Fondată în 2006, societatea este recunoscută internațional pentru concentrarea în domeniul tehnologie și practica în domenii precum drept societar, fuziuni și achiziții, drept fiscal, dreptul muncii, achiziții publice, servicii medicale, energie și infrastructură. bpv Grigorescu Ștefănică este membră fondatoare a alianței regionale de societăți independente de avocați bpv Legal care oferă servicii juridice transfrontaliere în Europa Centrala și de Est. Membrii alianței sunt societăți partenere din Bratislava, Bruxelles, București, Budapesta, Praga și Viena.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: