fbpx
Finanțe Stiri

Banca Transilvania lansează BT Pay2 min

20/12/2017 < 1 min read

author:

Banca Transilvania lansează BT Pay2 min

Reading Time: < 1 minut

Banca Transilvania, liderul pieței în domeniul cardurilor, a finalizat procesul de dezvoltare a aplicației mobile BT Pay, aceasta fiind acum în faza-pilot. Aplicația va fi accesibilă clienților BT la finalul lunii ianuarie 2018, anunță banca, într-un comunicat de presă.

BT Pay este primul wallet din România care permite plăți contactless, bazat pe tehnologie inteligentă de plată Visa Token Service şi MasterCard Digital Enablement Service.

Aplicația înseamnă o nouă experiență de cumpărături, smartphone-ul devenind astfel un portofel digital, în condiții de deplină siguranță. BT Pay aduce şi mai multă mobilitate şi confort, indiferent de tipul de card BT deținut – Visa sau MasterCard.

BT Pay presupune adăugarea în aplicație – în format digital – cardurilor de debit şi de credit pe care un client le are la Banca Transilvania. Aplicația va putea fi descărcată pe smartphone-uri cu sisteme de operare Android şi iOS, din Google Play Store sau App Store.

Cu ajutorul BT Pay, clienții BT vor putea realiza:

-Plăți în țară şi în străinătate, prin aproprierea smartphone-ului de terminelele contactless ale comercianților, funcționalitate valabilă doar pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermițând accesul NFC pentru terțe aplicații.

-Transfer de bani între cardurile proprii şi către alte persoane care au card la BT.

-Consultarea detaliilor despre: tranzacțiile realizate cu cardul BT, soldul şi, în cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plată şi soldul punctelor de loialitate STAR.

-Accesarea campaniilor partenerilor Băncii Transilvania din programul STAR, dedicat celor care au carduri de cumpărături emise de BT, precum şi oferte ale băncii.

Pe lângă aplicație, BT Pay cuprinde accesoriile de plată lansate până acum de Banca Transilvania: stickerul, ceasul şi brățara contactless.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *