Lifestyle Stiri

Top proiecte marketing & CSR prin sport

24 apr. 2018 2 min

Top proiecte marketing & CSR prin sport

Reading Time: 2 minute

Adrenallina Sports PR & more organizează joi, 10 mai, ediția a 3-a Conferinței Sports Marketing în România.

Cu această ocazie, agenția lansează pe piață prima ediție a manualului Bune practici corporate: top proiecte marketing & CSR prin sport, ce trece în revistă cele mai importante și inovatoare proiecte dezvoltate intern sau extern de companiile din România în zona sport, viață sănătoasă, wellness, educație prin și pentru sport, wellbeing.

În cadrul evenimentului, reprezentanți ai companiilor, manageri de marketing, de CSR şi comunicare internă sau country manageri vor împărtăşi audienței din strategia de comunicare şi implementare a proiectelor care au legătură cu sportul și viața sănătoasă.

 Conferința începe de la 9.30 a.m., la Jubile The Ballroom (Șoseaua Mihai Bravu, nr.223, București).  

Înscrierile la Conferință sunt deschise până luni, 6 mai şi se pot face aici: https://adrenallinamedia.ro/inscriere-3/

 Manualul de bune practici este pasul următor firesc după studiul lansat de noi anul trecut, Top companii din România implicate în sport. Va fi prima ediție a unei radiografii pe care o vom întreprinde anual, pentru a puncta acele eforturi ale companiilor – de resurse și creativitate – așezate în slujba unui scop nobil: acela de a îmbunătăți viață angajaților sau a comunității, prin activări și programe de sport, viață sănătoasă și wellbeing”, spune Raluca Mihăilă, Events Manager, Adrenallina Sports PR & more. 

Manualul are ca punct de plecare studiul în premieră lansat de agenție în cadrul ediției anterioare a Conferinței, și anume TOP Companii din România implicate în sport. Studiul poate fi descărcat, în mod gratuit, de pe site-ul agenției:  https://adrenallinamedia.ro/wp-content/uploads/2017/05/studiul-top-companii.pdf

Alte detalii se regăsesc pe pagina evenimentului:

 https://adrenallinamedia.ro/sports-marketing-romania-editia-iii/

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: