Finanțe Stiri

Bancpost premiata de nemti

20 iun. 2014 < 1 min

Bancpost premiata de nemti

Reading Time: < 1 minut

Calitatea superioara a mesajelor SWIFT transmise de Bancpost a fost recunoscuta din nou de catre Deutsche Bank, care a acordat institutiei bancare de la Bucuresti premiul “EUR Straight-Through Processing Excellence“ pentru al doilea an consecutiv.

Procesarea “Straight-Through” (STP) presupune prelucrarea automata, fara a fi necesara nicio interventie manuala pe tot parcursul tranzactiei pana la destinatia platii.

Bancpost a reusit sa mentina acelasi nivel ridicat de performanta in procesarea platilor internationale in moneda euro efectuate in beneneficiul clientilor sai. Aceasta distinctie confirma atat standardele ridicate de eficienta operationala furnizate de Bancpost, cat si profesionalismul si dedicarea angajatilor Bancii catre excelenta in servirea clientilor. Mai mult, acest rezultat aduce beneficii directe Bancii, prin mentinerea costurilor operationale la un nivel minim.

Bancpost  are 2.800 de angajati, o  retea teritoriala extinsa de 190 de sucursale, 8 Centre Regionale si 8 Centre de Afaceri si peste 1 milion de clienți corporativi, de retail si institutionali. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri – a dezvoltat retele extinse de peste 550 ATM-uri, 8.800 POS-uri si 230 APS-uri care ofera accesul comod si permanent la serviciile Bancii. Bancpost este partenerul exclusiv in Romania al American Express in ceea ce priveste emiterea si acceptarea cardurilor de credit si este totodata reprezentant Visa si MasterCard.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: