Finanțe Stiri

CardAvantaj, doar cu buletinul

14 oct. 2015 2 min

CardAvantaj, doar cu buletinul

Reading Time: 2 minute

Cei care doresc un un CardAvantaj, il pot obtine acum extrem de rapid, fara sa prezinte documente de venit. Totodata, clientii pot beneficia de analiza rapida a solicitarii, in doar 45 de minute, daca se adreseaza uneia dintre cele 36 de sucursale Credit Europe Bank selectate si primesc pe loc noul card.

Credit Europe Bank lanseaza cea mai eficienta şi rapida modalitate de a intra in posesia unui card de credit pentru cumparaturi, ce permite plata in rate cu 0% dobanda. Cei care doresc un CardAvantaj nou și inregistreaza venituri din salarii sau pensii, se pot prezenta fara documente de venit la orice sucursala a bancii, dintre cele 36 selectionate. Dupa efectuarea verificarilor necesare de catre banca in cadrul bazei de date ANAF, daca toate conditiile de eligibilitate sunt intrunite, clientul poate primi o limita de credit de pana la 6.000 de lei, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

“Cu o traditie de peste 11 ani pe piata, CardAvantaj vine de fiecare data in intampinarea clientilor și evolueaza constant. Aceasta modalitate unica in piata de a obtine rapid cardul – cu sucursale care ofera pe loc CardAvantaj – şi simplu, fara adeverinta de venit, este un raspuns firesc la nevoia pe care am identificat-o in piata”, a declarat Gabriela Stanciu, Manager Departamentul Carduri al Credit Europe Bank Romania.

Card in 45 de minute

Credit Europe Bank ii va oferi clientului un raspuns in 45 de minute, iar daca solicitarea acestuia este acceptata, va primi pe loc noulCardAvantaj. In plus, clientii eligibili vor primi un bonus in valoare de 45 de lei, daca limita de credit, pentru care se califica, le este alocata in mai mult de 45 de minute, se arat in comunicat.

„Am ales sa simplificam procedurile de obtinere a unui CardAvantaj, pentru a le oferi clientilor noştri acces rapid la cel mai iubit card de rate de pe piata, astfel ca, de la momentul in care s-au hotarat asupra unui produs sau serviciu, sa il poata obtine intr-un timp record”, a continuat Gabriela Stanciu.

CardAvantaj este un card de credit cu plata in rate fara dobanda, ce poate fi utilizat intr-o retea de peste 9.500 de magazine partenere in intreaga tara. Pentru fiecare tranzactie efectuata prin intermediul cardului, indiferent daca este vorba de cumparaturi sau retragere de numerar, banca acorda bonus.

 

 

One Comment
  1. Zahiu Alexandra
    Vreau un card de nevoi personale va rog frumos va multumesc

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: