Finanțe Stiri

BearingPoint a castigat Central Banking Award 2016

27 ian. 2016 < 1 min

BearingPoint a castigat Central Banking Award 2016

Reading Time: < 1 minut

Firma de consultanta de management si tehnologie BearingPoint a castigat prestigiosul premiu Central Banking Award 2016 la categoria „Furnizorul de Tehnologie al Anului”. Juriul a apreciat ABACUS/Regulator, o platforma analitica de raportare reglementata si de colectare de date, de ultima generatie, pentru banci centrale si autoritati de supraveghere. Premiul va fi inmanat oficial in cadrul Central Banking Awards ce va avea loc in Londra pe 3 martie 2016.

Christopher Jeffery, presedinte al Central Banking Awards Committee si redactor sef al Central Banking, afirma: „tehnologia BearingPoint ajuta bancile centrale sa gestioneze volumele foarte mari de date generate de noi mandate de reglementare si de stabilitate financiara.”.

ABACUS/Regulator, un produs BearingPoint lider de piata al suitei de solutii Abacus, este un produs software standard pentru de colectarea si analiza de date de raportare reglementata pentru banci centrale şi autoritaţi de supraveghere. ABACUS/Regulator faciliteaza raportarea catre Autoritatea Bancara Europeana (EBA), Banca Centrala Europeana (ECB) si Autoritatea Europeana de Asigurari si Pensii Ocupationale (EIOPA). Dincolo de cadrele de raportare pan-europene, solutia ofera si generarea de rapoarte personalizate. ABACUS/Regulator faciliteaza managementul eficient al datelor de raportare in cadrul procesului de supraveghere operationala – de la introducerea de date, vizualizarea si validarea corectiilor, analiza, export si trimiterea datelor la alte organisme interesate.  ABACUS/Regulator beneficiaza si de un procesor XBRL de inalta performanta.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: