Stiri Tech

Becuri pentru un iluminat și mai inteligent  

13 iul. 2020 2 min

Becuri pentru un iluminat și mai inteligent  

Reading Time: 2 minute

Signify a lansat o nouă serie de produse Philips Hue pentru un iluminat inteligent în bucătării și spații de living. Printre lansări se numără becuri standard mai puternice, o gamă de corpuri de iluminat pentru interior, versiuni actualizate pentru Philips Hue Lightstrip și Bloom, dar și completări la gama de produse Philips Hue White.

Noul bec Philips Hue White A21 permite utilizatorului să lumineze întreaga încăpere grație luminozității de 1600 de lumeni pe care o oferă (echivalentul becului tradițional de 100W. Ideal pentru iluminatul bucătăriei în timpul gătitului, becul oferă posibilitatea de reglare wireless a intensității, pentru a crea o ambianță liniștită, perfectă pentru momentul cinei.

Noile spoturi LED Philips Hue Centris sunt disponibile atât în varianta cu lumina albă, cât și colorată. Concepute pentru a crea o lumină puternică, becurile pot fi reglate și controlate individual, iar spoturile sunt ușor de poziționat, având o rotație de 350 de grade.

Încă de la bun început, banda luminoasă Philips Hue Lightstrip Plus a oferit posibilitatea de a fi reglată ca dimensiune, în funcție de modalitatea în care a fost utilizată. Versiunea actualizată permite reutilizarea părților tăiate sau alăturarea mai multor benzi printr-un conector. În plus, noua bandă Hue vine cu suport Bluetooth, fiind astfel ușor de instalat, chiar și pentru noii utilizatori Hue, care nu dețin HUE Bridge.

Lampile Philips Hue Bloom

Noua versiune Hue Bloom promite culori mai intense și o putere mai mare de iluminare – de 500 de lumeni, pentru o experiență unitară, în perfectă armonie cu celelalte dispozitive Hue (temperatura poate fi reglată de la lumină caldă [2000K] la rece, ca lumina zilei [6500K]). Ușor de instalat și de controlat prin Bluetooth, noul Hue Bloom este ideal pentru consumatorii care vor să testeze sistemele inteligente de iluminat Philips Hue. Intensitatea luminii poate fi redusă până la 1%, astfel încât dispozitivul poate fi utilizat și ca lumină de noapte.

Signify a lansat și o serie de corpuri de iluminat pentru interior, cu activare Bluetooth, din gama Philips Hue White Ambiance. Gama include spoturi, lămpi de plafon și perete, veioze și lămpi încastrate.

Foto: Philips 

One Comment
  1. Naomi
    Eu sunt pentru becuri inteligente. Eu si cu sotul meu ne-am montat in toata locuinta

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: