fbpx
Finanțe Stiri

Agenţia de rating Moody’s crește ratingurile Raiffeisen1 min

08/11/2017 < 1 min read

author:

Agenţia de rating Moody’s crește ratingurile Raiffeisen1 min

Reading Time: < 1 minut

Agenţia internaţională de rating Moody’s a revizuit în creştere ratingurile atribuite pentru depozitele în lei, pe termen scurt şi pe termen lung, ale Raiffeisen Bank.

Moody’s Investors Service a revizuit în creștere ratingurile atribuite pentru depozitele în lei (pe termen scurt și pe termen lung) ale Raiffeisen Bank la “Baa2/Prime-2” de la “Baa3/Prime-3” si a mentinut perspectiva stabila, se arata într-un comunicat al agenției de evaluare financiară.

De asemenea, agenţia de evaluare financiară a menţinut ratingul Baa3 pentru depozitele pe termen lung şi scurt în valută, constrâns de plafonul ratingului suveran al României.

În acelaşi timp, Moody’s a îmbunătăţit ratingul pentru soliditate financiară a bancii (BCA)  la ba2 de la ba3, în timp ce  valoarea BCA ajustat a fost revizuită la ba1de la ba2.

La finalul săptămânii trecute, Moody’s Investors Service a revizuit in crestere, de la Baa1 la A3 ratingurile atribuite pentru datoriile şi depozitele pe termen lung ale Grupului de la Viena, Raiffeisen Bank International AG (RBI) şi a menţinut stabile perspectiva acestor calificative.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *