Tech

Nikon D7500 – Agilitate și performanță

13 apr. 2017 2 min

Nikon D7500 – Agilitate și performanță

Reading Time: 2 minute

Nikon lansează și pe piața din România noua cameră D7500, un model cu  expuneri precise și compoziții dinamice.

La fel ca la Nikon D500, senzorul CMOS in format DX de 20,9 MP al modelului D7500 oferă un interval ISO care se extinde până la o valoare echivalentă cu ISO 1.640.000. Procesorul integrat Expeed 5 de la Nikon ofera o procesare mai rapidă a imaginilor, iar senzorul RGB de 180.000 de pixeli permite o precizie îmbunătățită a măsurării. Sistemul AF cu 51 de puncte și o sensibilitate până la valoarea de -3 EV, permite urmărirea, fixarea și menținerea focalizării pe subiecte, chiar și la lumina lunii. Sistemul de măsurare evaluativă a zonelor luminoase acordă prioritate celor mai deschise elemente din cadru, contribuind la evitarea imaginilor cu zone complet albe. Vizorul optic cu pentaprismă oferă o acoperire a cadrului de aproximativ 100%.

Videografii pot înregistra filme 4K/UHD la 30p sau video Full HD la cadențe de cadre de până la 50p/60p, în secvențe cursive, expuse corespunzător, în format DX complet, iar funcția de reducere electronică a vibrațiilor contracarează efectele mișcărilor nedorite ale utilizării din mână.

Printre îmbunătățirile ergonomice se numără noul monitor cu înclinare de 8 cm (3,2 inci), cu operare pe ecranul tactil, și un mâner adânc, pentru o priză stabilă și foarte confortabilă. În plus, acesta este primul DSLR de la Nikon care dispune de un bliț încorporat compatibil cu sistemul de iluminare avansată fără fir cu radiocomandă. Cu Nikon D7500 se pot înregistra 50 de imagini NEF (RAW) sau 100 de imagini mari JPEG Fine, într-o singură serie de mare viteză, la cadențe de 8 fps cu urmarire AF/AE completa. Sistemul Picture Control din aparatul foto dispune de opt comenzi, inclusiv de noua optiune Picture Control Automat, care optimizeaza culorile, contrastul si luminozitatea in functie de scenă.

Corpul aparatului foto cântărește  640g și este etanșat împotriva intemperiilor. Nikon D7500 este compatibil cu dispozitive Speedlight, cu microfonul stereo ME-1 si cu microfonul fara fir ME-W1 de la Nikon.

Nikon D7500 va fi disponibil in Romania la inceputul lunii iulie 2017.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: