Business Companii Stiri

BenefitBooking.ro: platforma unde poți plăti direct cu toate cardurile de vouchere de vacanță

iul. 23, 2020 < 1 min

BenefitBooking.ro: platforma unde poți plăti direct cu toate cardurile de vouchere de vacanță

Reading Time: < 1 minut

BenefitOnline a lansat BenefitBooking.ro, prima platformă de rezervări turistice pe care se pot face plăți directe cu toate cardurile de vouchere de vacanță. Platforma listează peste 13.500 de unități de cazare din România și este accesibilă oricărui beneficiar de card de vouchere de vacanță, de la toți emitenții din România

Prin intermediul acesteia, turiștii pot cumpăra vacanțe în România inclusiv la hotelurile și pensiunile care altfel nu acceptă plata cu vouchere de vacanță în mod direct la locație. Pentru a avea acces în platforma de rezervări turistice, utilizatorii nu trebuie să primească neapărat beneficii flexibile prin BenefitOnline, BenefitBooking.ro fiind un produs de sine stătător.

În prezent, aproximativ 800.000 angajați români primesc vouchere de vacanță de la angajatori, atât din mediul privat, cât și de stat. Voucherele de vacanță sunt deductibile şi scutite de taxe şi impozite patronale, în limita a 6 salarii de bază minime brute pentru fiecare angajat, și pot fi acordate de companii care au înregistrat profit sau venit în anul financiar anterior. În ceea ce privește personalul plătit din fonduri publice, acesta primește anual vouchere de vacanță în cuantum de 1.450 de lei pentru fiecare angajat. 

Începând cu 30 martie 2020, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei de COVID-19, voucherele de vacanță pot fi emise exclusiv pe suport electronic (card), potrivit OUG Nr. 35/2020. 

Foto: © Anna Om Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: