Stiri Brand Focus

Bifează toate activitățile din program toamna aceasta cu ofertele la cursele BlackCab și pachetele Concierge pentru casă și familie din platforma Visa Premium

19 sept. 2023 3 min

Bifează toate activitățile din program toamna aceasta cu ofertele la cursele BlackCab și pachetele Concierge pentru casă și familie din platforma Visa Premium

Reading Time: 3 minute

Începutul de toamnă vine la pachet cu multe responsabilități, dar și cu un aer proaspăt pentru planificarea unor noi etape, fie că este vorba de începutul anului școlar, lansarea unui nou proiect la job sau reorganizarea casei pentru sezonul care urmează. Pentru fiecare dintre aceste momente, călătoriile rămân extrem de importante, mai ales atunci când atingerea cu succes a obiectivelor de zi cu zi presupune deplasarea în zone diferite ale orașului, într-un timp limitat. De aceea, platforma Visa Premium îți aduce în acest sezon beneficii de transport dedicate întregii familii la cardurile Visa Gold, Platinum sau Infinite, precum și servicii de concierge pentru amenajarea locuinței care să te ajute să salvezi timp pentru tine și pentru cei dragi.

Odată cu noi începuturi, luna septembrie vine și cu prețuri preferențiale la cursele BlackCab spre școală sau birou, pachete de asistență și mobilitate rutieră pentru situațiile neașteptate din trafic, dar și beneficii Concierge pentru casă și familie care să te scape de grija micilor proiecte de reparație din casă, mai ales în zilele în care nu te poți dezlipi de laptop sau vrei să câștigi timp extra pentru activitățile cu familia.

De la mic la mare, toamna vine cu oferte BlackCab pentru întreaga familie

Deplasarea nu trebuie să devină un impediment în bifarea activităților importante de zi cu zi, indiferent dacă perioada anului este mai aglomerată sau presărată cu mici provocări logistice. Dimpotrivă, călătoriile pot deveni o adevărată plăcere atunci când deții unul dintre cardurile Visa Gold, Platinum sau Infinite datorită facilităților din platforma Visa Premium. Drept dovadă, posesorii acestor carduri beneficiază de reduceri de 12%, 15% sau 20% la cursele cu BlackCab în cinci mari orașe din țară: București, Timișoara, Constanța, Iași și Cluj, iar oferta se cumulează cu alte campanii oferite de BlackCab în aplicația mobilă.

Nici drumul spre școală al celor mici nu mai reprezintă un motiv de îngrijorare sau o cursă contra cronometru care se continuă spre birou. Pe platforma Visa Premium ai acces la tarife speciale inclusiv pentru transportul copiilor în condiții de siguranță, prin intermediul serviciului KidsCab. Totodată, te poți bucura de prețuri preferențiale și la solicitarea unor curse cu șofer privat atunci când dorești să păstrezi confortul transportului cu mașina personală.

Fii pregătit pentru situații imprevizbile cu pachetele de asistență și mobilitate rutieră

Nu putem anticipa în permanență momentele neplăcute care ne pot abate de la drum, însă ne putem pregăti să le depășim cât mai ușor atunci când ele apar în trafic, pentru a nu ne afecta agenda pe întreaga zi. Cum? Posesorii cardurilor Visa Gold și Visa Platinum au la dispoziție serviciul de asistență rutieră prin intermediul Consiergo, partenerul Visa în România pentru servicii concierge. Cu o reducere de 30% față de prețul standard, pachetul Asistență rutieră oferă acces la suport telefonic sau online și tractare în cazul nefericit al unui accident, la orice oră, iar pachetele Mobilitate și Mobilitate Plus (disponibile cu un abonament de un an) oferă mașină la schimb și tractare în caz de accident sau defecțiune tehnică a mașinii, oriunde în România.

Începuturi fresh inclusiv pentru locuință, cu ajutorul pachetelor Concierge

Serviciile de concierge acoperă și categoria beneficiilor pentru casă și familie. În cazul în care deții un card Visa Gold sau Platinum, ofertele din platformă îți aduc o reducere de 20% pentru asistența la domiciliu și lucrări de întreținere, precum repararea sau înlocuirea echipamentelor nefuncționale ce țin de instalații electrice, sanitare sau sisteme de încălzire, fie pentru mici lucrări de amenajare a locuinței.

Beneficiile din platforma Visa Premium nu se opresc aici, oferta fiind completată de numeroase reduceri la o selecție de restaurante, clinici de stomatologie, saloane de înfrumusețare sau săli de fitness, acces gratuit în lounge-urile aeroporturilor din București, Cluj și Timișoara, servicii hoteliere premium prin programul Visa Luxury Hotels și multe altele. Tot ce trebuie să faci este să anunți înainte de plată că achiți cu cardul Visa Gold, Platinum sau Infinite. Află mai multe detalii legate de condițiile de accesare a ofertelor pe platforma Visa Premium: visa.ro/premium/privilegii-exclusive.html.

Articolul a fost inițial publicat în Biz nr. 376 (16 septembrie – 16 octombrie 2023). Dacă dorești să primești Revista Biz prin curier, abonează-te aici.

Articole pe aceeași temă: