Marketing Stiri

Big Data Week în București

8 mart. 2018 2 min

Big Data Week în București

Reading Time: 2 minute

Furnizorul global de servicii de cloud și big data Big Step lansează, în premieră, în România Big Data Week, un eveniment de referință la nivel internațional pe zona de big data.

Evenimentul va avea loc pe 18 și 19 aprilie, la Hotelul Sheraton.  

Printre subiectele abordate: data science, machine learning, data analytics, microservicii, inteligență artificială, GDPR. Pe 18 aprilie vor avea loc workshop-uri practice, bazate pe aprofundarea tehnologiilor specifice, iar pe 19 aprilie are loc conferința cu speakeri invitați de la  Alteryx, Bandai Namco Entertainment, Densodata, eSolutions, Google Cloud Platform, ING Tech, Satalia, Sematext, Tudor Galoș Consulting.  

”Acesta este un prim pas în îndeplinirea unuia dintre obiectivele-cheie pe care le avem pentru 2018 – acela de a educa despre beneficiile tehnologiilor și practicilor și a contribui la creșterea adopției lor pe plan local, într-un moment potrivit, în care au devenit mult mai accesibile. Big data le oferă companiilor românești oportunitatea de a transforma datele pe care acestea le au la dispoziție într-un avantaj competitiv”, declară Lucas Roh, Founder and CEO Bigstep.

“Ne dorim să aducem în fața publicului nostru, format din manageri de nivel CX  – CEO, CTO, COO, profesioniști IT specializați în baze de date și raportare, consultanți în digital transformation, specialiști în marketing, cât mai multe exemple de proiecte de succes din domeniu, precum și alternative pe care le pot avea pentru a porni la drum pe această direcție”, completează Alex Bordei, Director of Product and Development Bigstep. 

Big Data Week reunește la nivel global o comunitate de profesioniști a căror prioritate este procesul de educație și transferul de cunoștințe despre domeniul datelor.

Prin organizarea unor evenimente de succes în ultimii 7 ani în diferite puncte ale lumii, Bigstep și partenerii săi au făcut din Big Data Week un proiect cu recunoaștere în Londra, Chicago, Barcelona, Madrid, Sao Paolo, Rio de Janeiro, Jakarta, Kuala Lumpur, Minsk, Leeds.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: