Stiri

Patru meciuri de la Euro 2020 au loc la Bucuresti

19 sept. 2014 < 1 min

Patru meciuri de la Euro 2020 au loc la Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Arena Nationala din Bucuresti va gazdui patru meciuri – trei din grupe si unul din optimi la turneul final al Campionatului European de fotbal Euro 2020, a anuntat UEFA. Turneul se va desfasura in total in 13 orase din Europa.

Alaturi de Bucuresti, alte sapte orase vor gazdui patru partide (3 din grupe si una din optimi): Amsterdam, Bilbao, Bruxelles, Budapesta, Copenhaga, Dublin si Glasgow. Sferturile de finala se vor desfasura la Baku, Munchen, Sankt Petersburg si Roma, aceste orase urmand sa gazduiasca si cate trei meciuri din grupe, in timp ce Londra va gazdui semifinalele si finala, pe stadionul Wembley.

Intrucat competitia nu se va desfasura intr-o singura tara sau doua, nicio reprezentativa nu va fi calificata direct la Euro 2020. Toate nationalele de pe continent vor participa la preliminarii in zece grupe preliminare, din care se vor califica primele doua clasate. Alte 4 echipe vor accede la turneul final prin intermediul Ligii Natiunilor, o noua competitie UEFA care va debuta in toamna anului 2018.

(Foto – Dreamstime)

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: