Companii Stiri

Bilka Steel inaugureaza o noua linie de productie

7 iul. 2014 < 1 min

Bilka Steel inaugureaza o noua linie de productie

Reading Time: < 1 minut

Bilka Steel, lider pe piata autohtona de invelitori metalice (tigla metalica), inaugureaza o noua linie de productie care va creste capacitatea de productie pentru tigla metalica Clasic cu 30%. Aceasta este a doua linie pusa in functiune anul acesta la Brasov, dupa cea din luna aprilie. Cele doua linii au crescut capacitatea de productie pentru tigla metalica Bilka Clasic cu 60%.

Investitia Bilka face parte din programul investitional demarat la inceputul anului, care se ridica la aproximativ cinci milioane de euro si se va finaliza in 2016.

Vrem sa putem livra toate comenzile in doar 24 de ore. Acum calitatea si promptitudinea sunt principalele criterii dupa care clientii iau decizia de a achizitiona tigla metalica, iar pretul le urmeaza. Pentru a reusi sa respectam acest angajament cele doua linii de productie erau absolut necesare – Horatiu Tepes, proprietar Bilka Steel

Compania a inregistrat in primul semestru al anului o cifra de afaceri de aproximativ 45 milioane de lei, in crestere cu 43 de procente comparativ cu aceesi perioada a lui 2013.

Urmatorul pas al companiei este o noua linie de accesorii pentru acoperis care va fi realizata din fonduri europene. Pentru aceasta a fost depus dosarul in 2011, contractul de finantare a fost semnat la inceputul lui 2014 iar in prezent compania se ocupa de procedura de achizitie care s-ar putea finaliza la mijlocul lui 2015.

Bilka Steel a avut in 2013 afaceri de 104 milioane de lei. Fabrica Bilka Steel din Brasov are in prezent mai multe hale de productie si depozitare care acopera o suprafata de peste 45.000 mp. Pe poarta fabricii au iesit doar anul trecut peste 3,2 milioane mp. de tigla metalica.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: