Marketing Stiri

#DeNeopritPeStop: Femeile pun stop prejudecății de a fi pe stop 

11 mart. 2019 < 1 min

#DeNeopritPeStop: Femeile pun stop prejudecății de a fi pe stop 

Reading Time: < 1 minut

”Eşti pe stop sau ce?!“ e o întrebare aparent inofensivă, dar pe care probabil fiecare româncă a auzit-o cel puţin o dată în viaţă. Chiar dacă mesajul s-ar dori unul amuzant, în spatele său se simte nuanța jignitoare. European Women Alliance, un ONG cu sediul la Bruxelles, și-a propus să pună stop acestei părejudecăți și a lansat în România manifestul #DeNeopritPeStop. Campania are ca scop combaterea ideii preconcepute conform căreia, în perioada de menstruaţie, femeile sunt mai puţin capabile fizic şi psihic să-și ducă proiectele la bun sfârșit.

Este timpul să punem stop prejudecății de “a fi pe stop”, iar soluția se găsește chiar în realizările femeilor deoarece realitatea arată ca ele au avut și au realizari importante ce presupun efort, putere și creativitate, indiferent de perioada lunii, declară inițiatorii companiei.

Celebrități din lumea divertismentului, sport, social media s-au alăturat deja acestei campanii. Fiecare dintre ele povesteşte câte un moment de succes, o realizare ce a avut loc chiar în acele zile. De asemenea, vedetele lansează o invitație ca și celelalte femei să vorbească deschis despre propriile lor exemple.

#DeNeopritPeStop vorbește despre toate lucrurile de care femeile sunt în stare, atunci când lumea din jur crede că nu sunt în stare de nimic. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: