BizRemote by certSIGN Companii Stiri

BizRemote: AVON România donează produse centrelor de carantină

17 mart. 2020 < 1 min

BizRemote: AVON România donează produse centrelor de carantină

Reading Time: < 1 minut

Peste 1,7 tone de produse de igienă personală printre care și săpunuri lichide și geluri de duș vor fi donate de AVON România cenrelor de carantină din București, alăturându-se eforturilor mediului de business de limitare a efectelor COVID-19 în România.

De asemenea, compania va contribui și cu o donație în bani pentru acoperirea nevoilor din sistemul medical.

„Sprijinim eforturile locale de gestionare a situației actuale și contribuim cât se poate de rapid cu produse de îngrijire care să ajute la păstrarea igienei personale, acolo unde este cea mai mare nevoie de ele: în centrele de carantină și în spitale. Credem că în astfel de momente este vital să ne ascultăm nevoile și să ajutăm la acoperirea lor. Colaborarea dintre companii, instituții și societatea civilă este mai importantă ca oricând.”, a declarat Andreea Moldovan, General Manager SEE AVON.  

Donațiile companiei se derulează prin intermediul Fundației Prețuiește Viața, fondată de Andreea Marin, care a lansat vineri, 13 martie, o campanie de identificare a nevoilor sistemului sanitar în contextul epidemiei de COVID-19 și de acoperire a acestora cu sprijinul societății civile și al companiilor private.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: